Find ud af, hvad du har behov for i forhold til POS

Det helt nye Shopify POS er en app til iOS, som du kan bruge til at sælge dine produkter personligt. Brug det helt nye Shopify POS til at sælge næsten hvor som helst, herunder fysiske butikker, markeder og pop op-butikker. Det helt nye Shopify POS synkroniseres med Shopify for at følge dine ordrer og din lagerbeholdning på tværs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan endda se og administrere din butiks ordrer i appen.

Kom i gang med Shopify

Hvis du først er ved at starte med at bruge Shopify som din platform til e-handel, kan du begynde med vores tjekliste. Tjeklisten guider dig gennem de indledende trin til konfiguration af din butik.

Når du er færdig med at konfigurere din butik, kan du konfigurere Shopify POS-appen og konfigurere dine betalingsmetoder for at blive klar til at sælge personligt. Du kan få mere at vide om det helt nye Shopify POS i afsnittet iPad og iPhone, hvor du også kan få tips til administration af din butik i appen.

Kom i gang med det helt nye Shopify POS

Har du en Shopify-webshop, og vil du begynde at sælge personligt? Før du kan begynde at sælge, skal du konfigurere Shopify POS-appen, vælge din hardware og konfigurere dine betalingsmetoder.

Når du har fuldført konfigurationen, kan du få tips til, hvordan du administrerer din butik i appen, i afsnittet iPad og iPhone.

Skift fra Shopify POS Classic

Hvis du allerede bruger Shopify POS Classic til at sælge personligt til dine kunder, skal du starte med at konfigurere Shopify POS-appen og konfigurere dine betalingsmetoder.

Når du har fuldført konfigurationen, kan du få tips til, hvordan du administrerer din butik i appen, i afsnittet iPad og iPhone.