Administration af POS-appabonnement

Shopify POS er en app, der giver dig mulighed for at sælge dine produkter på forskellige lokationer, herunder i fysiske butikker, på markeder og i pop op-butikker. POS-appen synkroniseres med Shopify for at spore dine ordrer og din lagerbeholdning på tværs af dine detaillokationer, din webshop og dine andre aktive salgskanaler.

Denne artikel indeholder vejledning til, hvordan du administrerer dit POS-appabonnement for hver lokation, så du kan vælge det abonnement, der bedst opfylder dine behov til detailsalg.

Administrer dit POS-abonnement for hver lokation

Du kan opgradere eller nedgradere dine POS-abonnementer efter lokation for at sikre dig, at dine butikker har det abonnement, der passer bedst til deres behov.

Fremgangsmåde:

Shopify POS Pro-fakturering

Shopify POS Pro faktureres separat for hver aktiveret lokation. Du kan vælge mellem månedlige eller årlige faktureringscyklusser. Få mere at vide om faktureringscyklusser under faktureringscyklusser for apps.

Du kan få mere at vide om, hvordan du vælger et POS-abonnement for dine lokationer under administration af lokationer.