Konfigurering af automatisk låsning af din iPad

Du kan indstille din iPad, så den låses efter en periode uden aktivitet, eller når et salg afsluttes. Du eller en anden medarbejder skal indtaste en 4-cifret pinkode for at låse skærmen op.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

1. Tryk på på startsiden i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Indstillinger.

3. Tryk på Skærmlås under Sikkerhed.

4. Tryk på en tidsindstilling. Skærmen på din iPad låses, hvis du ikke bruger Shopify POS-appen i dit indstillede tidsrum.

5. Aktivér Automatisk lås efter salg, hvis du vil have, at skærmen låses efter gennemførslen af hvert salg.

6. Tryk på Tilbage for at vende tilbage til siden Indstillinger.