Konfigurering af en tilpasset betalingsmetode

Du kan konfigurere en tilpasset betalingsmetode, hvis du vil acceptere manuelle betalinger, der ikke behandles af Shopify såsom checks, butikskredit eller terminaler fra tredjeparter.

Shopify sporer følgende ordreoplysninger for tilpassede betalingsmetoder:

• Ordrenummer
  • Tilknyttede kundeoplysninger
  • Varelinjer
  • Ordretotal, inklusive skatter
  • Ordredato/tidsstempler
  • Den tilpassede betalingstype, der blev anvendt

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj tilpasset betalingstype under Tilpassede betalingstyper.

3. Angiv navnet på en betalingstype i feltet, og tryk på Gem.

4. Tryk for at aktivere eller deaktivere den tilpassede betalingstype.