Konfigurering af en tilpasset betalingsmetode

Du kan konfigurere en tilpasset betalingsmetode, når du vil acceptere manuelle betalinger, der ikke behandles af Shopify såsom checks.

Tilføj tilpasset betalingsmetode

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj tilpasset betalingstype under Tilpassede betalingstyper.

3. Angiv navnet på en betalingstype i feltet, og tryk på Gem.

4. Tryk for at aktivere eller deaktivere den tilpassede betalingstype.