Aktivering af betalingsmetoder for Shopify POS-appen

Du kan aktivere forskellige betalingsmetoder i Shopify POS, så dine kunder har et udvalg af betalingsmuligheder ved betaling.

Aktivering af kontantbetalinger for Shopify POS-appen

Kontante transaktioner er aktiveret som standard. Hvis du ikke længere vil acceptere kontanter, kan du deaktivere kontante transaktioner. Der er ingen yderligere gebyrer eller opkrævninger for kunden eller butikken i forbindelse med kontantbetalinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på Kontant under Andre betalingstyper for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Aktivering af Shop Pay Afbetaling for Shopify POS-appen

Før du kan acceptere Shop Pay Afbetaling med Shopify POS, skal du aktivere Shop Pay Afbetaling for din webshop.

Når du har aktiveret Shop Pay Afbetaling, angives den som en betalingsmulighed i Shopify POS-appen for alle dine POS-lokationer i USA.

Fremgangsmåde:

Aktivering af betalinger med gavekort for Shopify POS-appen

Gavekort er en god måde at øge dine salg på. Gavekort hjælper også med at promovere din butik, når dine kunder køber gavekort til deres venner og familie.

Hvis du vil sælge fysiske gavekort, skal du købe dem fra Shopifys hardwarebutik.

Du skal aktivere gavekort som betalingsmetode i Shopify POS-appen, før du kan sælge gavekort eller acceptere betalinger med gavekort.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betaling > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Tryk på Gavekort.
  3. Aktivér Acceptér betalinger med gavekort for at sælge eller acceptere betalinger med gavekort.

Udstedelse af gavekort

Du kan tilpasse de typer af gavekort, som du udsteder og accepterer som betalingsform.

Fremgangsmåde:

1. I Shopify POS trykker du på > Indstillinger > Produkter > Gavekort.
  2. Aktivér et af følgende:
    • Udsted digitale gavekort for at sælge eller acceptere betalinger med digitale gavekort, som du kan udskrive og maile til dine kunder.
    • Udsted digitale eller fysiske gavekort for at sælge eller acceptere betalinger med både digitale og fysiske gavekort. Du skal bestille en beholdning af fysiske gavekort.

Få mere at vide om at sælge et gavekort i Shopify POS.

Bestilling af fysiske gavekort

Du kan vælge dit design og bestille tilpasningsbare fysiske gavekort i Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Aktivering af tilpassede betalinger for Shopify POS-appen

Du kan opsætte en tilpasset betalingsmetode, hvis du vil acceptere manuelle betalinger, der ikke behandles af Shopify såsom checks, tilgodebeviser eller terminaler fra tredjeparter.

Shopify sporer følgende ordreoplysninger for tilpassede betalingsmetoder:

• ordrenummer
  • tilknyttede kundeoplysninger
  • varelinjer
  • ordretotal, inklusive skatter
  • ordredato og tidsstempler
  • den tilpassede betalingstype, der blev anvendt

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på Tilføj tilpasset betalingstype under Tilpassede betalingstyper.
  3. Angiv navnet på en betalingstype i feltet, og tryk på Gem.
  4. Tryk på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere den tilpassede betalingstype.

Deaktivering af tilpassede betalinger for Shopify POS-appen

Hvis du deaktiverer en betalingsmetode, vises den ikke som en betalingsmulighed ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på til/fra-knappen på siden Betalingstyper for at aktivere eller deaktivere betalingstypen.