Sådan konfigurerer du gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Gavekort kan være en god måde at øge dine salg på og sprede budskabet om din butik, når dine kunder køber gavekort til dem selv og deres bekendte.

Hvis du vil sælge fysiske gavekort, skal du købe dem fra Shopifys hardwarebutik.

Aktivér betaling med gavekort

Din butik skal bruge Shopify POS på en iPad for at kunne acceptere betalinger med gavekort.

Bemærk: Sørg for, at du har aktiveret gavekortfunktionen i din butik, før du forsøger at aktivere gavekort til Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Gavekort.

3. Tryk for at slå følgende indstillinger til/fra:

- Acceptér betalinger med gavekort for gavekort, som du kan udskrive og e-maile til kunder - Acceptér fysiske gavekort for fysiske gavekort (du skal bestille en beholdning af disse, hvis du ikke allerede har gjort det).

Bestilling af fysiske gavekort

Du kan vælge dit design og bestille fysiske gavekort i Shopifys hardwarebutik:

USA hardware.shopify.com
Canada hardware.shopify.ca
Storbritannien hardware.shopify.co.uk
Irland hardware.shopify.ie

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Gavekort.

3. Tryk på Køb fysiske gavekort for at se Shopifys hardwarebutik, hvor du kan vælge designet på dit gavekort og antallet, du vil købe.