Opsætning af Shopify Payments til POS

Shopify Payments er den mest enkle måde at acceptere betalinger på. Det fjerner besværet med at skulle opsætte en tredjepartsudbyder af betalingstjenester eller shopejerkonto og indtaste legitimationsoplysningerne i Shopify. Med Shopify Payments er du automatisk sat op til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik.

Når du har opsat Shopify Payments, kan dine kunder foretage kreditkortbetalinger i din butik. Du kan aktivere Shopify Payments på siden Betalingsudbydere i Shopify-indstillingerne. Når du opsætter Shopify Payments, skal du bruge følgende oplysninger:

• dit EIN (arbejdsgiver-id)
  • dine bankoplysninger
  • den gennemsnitlige pris for dine ordrer
  • den gennemsnitlige leveringstid for dine ordrer

Shopify Payments er kun tilgængelig for butikker i visse lande og regioner. Med Shopify Payments er du automatisk opsat til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik.

Aktivér Shopify Payments i POS-appen

Hvis Shopify Payments er opsat for din butik, kan du acceptere kreditkortbetalinger ved fysisk salg. Du skal aktivere Shopify Payments i Shopify POS-appen, når du har opsat det.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Kontrollér, at valgmuligheden Kredit/debet viser Accepteret i afsnittet Standard betalingstjenester.

Acceptér kortbetalinger uden underskrift

Du kan acceptere kortbetalinger uden en kundes underskrift, hvis du opfylder følgende krav:

• Din butik ligger i USA.
  • Du bruger Shopify Payments.
  • Du bruger en EMV-kortlæser.

Denne indstilling er som standard slået fra, men du kan aktivere den på siden for betalingstyper i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Tryk på Kredit/debet i afsnittet Standard betalingstjenester.
  3. Tryk på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere Udelad kundeunderskrift når muligt.

Understøttede lande og områder

Der er kun lande, hvor Shopify Payments understøtter behandling både online og fysisk. På følgende liste kan du se, om Shopify Payments kan bruges sammen med Shopify POS-appen i det land, hvor din virksomhed opererer:

Overholdelse af regler for land og valuta ved fysisk salg

Når du behandler en POS-transaktion fysisk ved hjælp af Shopify Payments og en Shopify-kortlæser, skal du følge betalingsreglerne for det land, du behandler transaktionen i.

Hvis du vil acceptere fysiske POS-betalinger i flere lande, skal du oprette en separat Shopify-butik og Shopify Payments-konto for hvert ekstra land, medmindre din butik ligger i Den Europæiske Union (EU). Hvis din butik ligger i EU og sælger i euro (EUR), behøver du ikke at oprette separate konti, og du kan have POS-lokationer i andre understøttede EU-lande, der alle administreres af én Shopify-butik.

Betingelser

Din virksomhed skal opfylde følgende forpligtelser, hvis du fortsat vil overholde kravene i de enkelte lande, når du foretager fysisk salg:

• Din Shopify-butiks land skal svare til landet for alle din fysiske butiks lokationer.
  • Din Shopify-butiksvaluta skal matche den lokale valuta for din fysiske butiks lokationer.

Disse krav gælder ikke i følgende situationer:

• Din butik ligger i et EU-land og sælger i euro (EUR). Du kan acceptere betalinger fra en POS-lokation i et andet EU-land, der understøttes af Shopify Payments til POS, uden at du behøver at oprette en ny Shopify-butik. Se listen over understøttede lande.
  • Du accepterer ikke fysiske POS-betalinger på dine internationale lokationer, som f.eks. lokationer til lagerstyring eller lageradministration. Disse krav gælder kun for fysiske lokationer, hvor du accepterer betalinger.
  • Du sælger kun til forskellige internationale markeder online. Disse krav gælder for fysisk salg.

Eksempler

Drews forretning er baseret i Washington og sælger online med USD som butiksvaluta. Hvis han åbner detaillokationer i Los Angeles og New York, vil hans butiks land og valuta matche landet og valutaen i hans detaillokationer, som alle er i USA og benytter USD. Hvis Drew dog på et senere tidspunkt åbner en detaillokation i Storbritannien, overholder han ikke længere kravene, fordi butikkens land er USA (hvilket ikke matcher POS-lokationen i Storbritannien), og butikkens POS vil stadig sælge i USD (ikke GBP, som er den lokale valuta).

Eksempel 1-tabel
Butikkens lokation Valuta Krav
USA USD Ja
Storbritannien USD Nej

Sashas butik ligger i Berlin og sælger fysisk i EUR. Sasha kan åbne en detaillokation i Holland, som sælger i EUR, og stadig overholde kravene, da både Tyskland og Holland er EU-medlemmer, som understøttes af Shopify Payments, og begge detaillokationerne sælger i EUR. Sasha ville dog ikke kunne etablere en detaillokation i Schweiz, da Shopify Payments ikke er tilgængelig til fysisk salg i Schweiz.

Eksempel 2-tabel
Butikkens lokation Valuta Krav
Tyskland EUR Ja
Holland (Nederlandene) EUR Ja
Schweiz EUR Nej

Janes detailforretning ligger i USA, og hun har et lager til opbevaring af sin lagerbeholdning i Canada. Jane behøver ikke at oprette en ny butik til sit lager i Canada, fordi hun ikke accepterer fysiske betalinger i Canada. Hvis Jane imidlertid ønsker at begynde at sælge fysisk ved hjælp af Shopify POS i Canada, skal Jane oprette en ny Shopify-butik, som er baseret i Canada og sælger i CAD.

Eksempel 3-tabel
Butikkens lokation Valuta Krav
USA USD Ja
Canada USD Nej

Opsæt en ny Shopify-butik for at acceptere POS-betalinger i et andet land

Du kan kun acceptere fysiske POS-betalinger ved hjælp af Shopify Payments og en Shopify-kortlæser i ét land pr. Shopify-konto, medmindre din butik ligger i Den Europæiske Union (EU). Hvis din butik ligger i EU og sælger i euro (EUR), behøver du ikke at oprette separate konti, og du kan have POS-lokationer i andre understøttede EU-lande, der alle administreres af én Shopify-butik.

Fremgangsmåde:

1. Opret en ny butik, der er registreret i det land, hvor du vil acceptere fysiske POS-betalinger, og som har den relevante valuta.
  2. Opsæt den nye butik. Du kan eksportere dine produktoplysninger fra din oprindelige butik ved hjælp af CSV-filer.
  3. Opret en ny Shopify Payments-konto, der er registreret i det land, hvor du vil acceptere fysiske POS-betalinger, og med den relevante valuta.
  4. Opsæt Shopify POS for den nye butik.

Bankkontokrav til Shopify Payments

Kravene til bankkonti afhænger af det land, hvor din butik er placeret. Se kravene for alle understøttede lande.

Rediger bankkontooplysninger

Hvis du skifter bank, eller hvis dine bankkontooplysninger ændres, kan du opdatere oplysningerne i dine indstillinger for Shopify Payments.

Du kan ikke bruge forudbetalte bankkort som bankkontooplysninger til at modtage udbetalinger fra Shopify Payments.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Betalingsudbydere i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Skift bankkonto under Bankkonto til udbetaling i afsnittet Detaljer om udbetaling.
  4. Angiv dine bankkontooplysninger, og klik derefter på Gem.

Få mere at vide