Produktadministrering i administratoren

Du kan oprette nye produkter i Shopify-administratoren. Du skal også gøre dem tilgængelige for POS-kanalen i din Shopify-administrator.

Sørg for, at du har produktet på lager på den tildelte lokation for din Shopify POS-enhed, ellers vises produktet ikke i din Shopify POS-app.

Tilføj et nyt produkt

Steps:

1. Gå til Produkter > Alle produkter i Shopify-administrator.

2. From the Products page, click Add product.

3. Enter a title for your product, along with additional details.

4. Click Save.

Du kan også importere eller eksportere produkter via CSV-filer.