POS-integrerede apps

Du kan føje funktioner til din Shopify POS ved at installere indlejrede apps. Disse apps kører i Shopify POS, og du kan bruge dem til at tilpasse betalingen i butikken på forskellige måder:

• strømlin køb ved at tilføje kombinationer eller pakker med et enkelt tryk

• tilbyd avanceret salg (som f.eks. "køb én, få én gratis", gratis gaver og tidsafgrænsede rabatter), engrospriser og andre kampagnetilbud i butikken

• tilføj nye betalingsmetoder, loyalitetsprogrammer og udskrivning af tilpasset kvittering ved betaling.

De fleste indlejrede apps i POS fungerer kun i Shopify POS – de påvirker ikke transaktioner, der går via webshoppen eller andre aktive salgskanaler.

Installer POS-indlejrede apps

Du kan finde alle tilgængelige POS-indlejrede apps i Shopify App Store på siden POS-opkrævning.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Besøg Shopify App Store.

3. Klik på Kollektioner i Shopify App Store, og vælg derefter Fungerer med Shopify POS.

4. Når du finder en app, som du vil installere, skal du klikke på Tilføj app for at installere den.

Du kan finde alle POS-indlejrede apps ved at trykke på hovedmenuen > Indstillinger > Alle apps.

Få adgang til indlejrede apps i Shopify POS

Alle apps kan findes ved at trykke på hovedmenuen og derefter på Indstillinger > Apps. Dette gælder også apps, som bruges efter gennemførslen af en transaktion (som f.eks. udskrivning af kvitteringer).

Du kan få adgang til de mest anvendte apps fra din Startside ved at tilføje apps som felter i docken. Hvis appen har mere end én funktion, kan du vælge den funktion, der er tilknyttet feltet.

Apps, som du føjer til docken, kan åbnes via indkøbskurven. De fleste apps svarer automatisk på de ting, der lægges i indkøbskurven – derfor kan du hurtigt se dem via docken. Apps i docken kan også vise relevante oplysninger, som dine medarbejdere kan bruge ved salg. Eksempler på dette omfatter point med loyalitetsapps eller rabatter med rabatapps.

Rediger indstillingerne i en integreret app

Sådan ser eller ændrer du indstillingerne for de indlejrede POS-apps, du har installeret:

1. Tryk på > Indstillinger > Alle apps i Shopify POS.

2. Tryk på ikonet for en tilgængelig app for at læse en beskrivelse af, hvad den gør eller for at ændre dens indstillinger.

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle medarbejdere bruge POS-indlejrede apps?
Ja. Alle medarbejdere, som har adgang til din Shopify POS, kan bruge tilgængelige indlejrede apps.

Hvordan sletter jeg POS-indlejrede apps?
Du kan slette indlejrede apps fra siden Apps i din Shopify-administrator.

Skal jeg betale for brugen af POS-indlejrede apps? Hvordan betaler jeg?
Ligesom med alle andre apps i Shopify App Store, er nogle POS-indlejrede apps gratis, mens andre koster penge. Du kan se, om en app koster penge i dens appopslag i Shopify App Store.