Medarbejderstyring i administratoren

Når du har flere medarbejdere, skal du tilføje dem som dine POS-medarbejdere, så de kan drive din butik ved hjælp af Shopify POS-appen. Du skal give dine medarbejdere de passende tilladelser, afhængigt af den enkeltes behov. Du skal tildele medarbejderen en POS-rolle, hvis han eller hun skal have én eller flere tilladelser.

Hvis du er butiksejeren eller har en konto med fuld administrator-tilladelse, kan du se eller ændre dine medarbejderes roller i Shopify POS-appen eller Shopify-administratoren. Hvis du ikke tildeler din medarbejder en rolle, vil han eller hun automatisk blive tildelt standardrollen (Partner).

Du kan oprette POS-medarbejdere på tre måder:

• Åbn menuen Medarbejdere i Shopify POS-appen.
  • Fra indstillingssiden for Abonnement og tilladelser i din Shopify-administrator.
  • Fra kanalen Kassesystem (POS) i din Shopify-administrator.

Inden du opretter medarbejdere, kan du definere rollerne for hver tilladelse, som dine medarbejdere har adgang til. Standardrollen "Associate" oprettes for alle medarbejdere, men du kan oprette yderligere roller afhængigt af de tilladelser, som du vil tildele.

Opret medarbejdere med adgang til administratoren og Shopify POS

Hvis du er butiksejeren eller en medarbejder med alle tilladelser, kan du oprette medarbejdere, der har adgang til både Shopify POS og Shopify-administratoren. Medarbejdere, der oprettes på denne måde, bliver tildelt standardrollen med alle POS-tilladelser.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement og tilladelser.

2. Klik på Tilføj medarbejder i afsnittet Medarbejdere af Tilladelser.

3. Angiv et fornavn, et efternavn samt en e-mailadresse for den nye medarbejder. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Medarbejderen har fuld tilladelse er markeret.

4. Klik på Send invitation.

Der sendes en e-mailinvitation til den nye medarbejder om at oprette en konto.

Opsætning af medarbejdere

Medarbejderen, der modtager e-mailinvitationen, skal konfigurere sin medarbejderkonto for at få adgang til Shopify-administratoren og POS.

Fremgangsmåde:

1. Klik på linket i invitationse-mailen for at acceptere invitationen.

2. På siden til konfiguration af medarbejdere skal du udfylde formularen med følgende oplysninger:

- E-mailadresse. - Fornavn og efternavn. - Telefonnummer (valgfri). - Adgangskode.

1. Klik på Opret konto.

Medarbejderen kan nu logge ind på Shopify-administratoren ved hjælp af deres e-mailadresse og adgangskode. Vedkommende kan også redigere oplysninger på sin konto.

Opret kun POS-medarbejdere

Hvis du er butiksejeren eller en medarbejder med alle tilladelser, kan du oprette kun POS-medarbejdere i Shopify-administratoren. Du kan også administrere deres tilladelser via POS-appen ved at tildele dem en foruddefineret rolle.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Medarbejdere under SALGSKANALER i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj medarbejder.

3. Angiv medarbejderens kontaktoplysninger.

4. Vælg den POS-rolle, som du vil tildele til medarbejderen.

5. Klik på Generér nye pinkode under afsnittet Pinkode for at give din medarbejder en unik pinkode. Medarbejderen kan bruge denne pinkode til at få adgang til Shopify POS-appen.

6. Klik på Gem.