Organiser din startside ved at tilføje felter

Startsiden i Shopify POS-appen har en dock, der indeholder et sæt konfigurerbare felter, som viser forskellige ressourcer. Du kan tilføje felter, der repræsenterer produkter, kollektioner, tredjepartsapps eller funktioner, som bliver brugt ofte. Hvis en tredjepartsapp har forskellige funktioner, kan du vælge, hvilke funktion feltet skal udføre.

Du kan føje yderligere felter med sider og grupper til disse felter, og du kan omarrangere felternes position på hver enkelt side.

Hvis du vil tilføje felter, skal du være butiksejer eller en medarbejder med fulde tilladelser i butikken.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Tilføj felter

1. Tryk på Tilføj felt i gitteret på startsiden i Shopify POS-appen.

2. Vælg det element, du gerne vil føje til din startside, på listen over tilgængelige elementer.

3. Tilføj eventuelle yderligere felter, og tryk derefter på Udført.

Slet felter

1. Tryk og hold nede på et felt på startsiden i Shopify POS-appen, indtil det begynder at ryste.

2. Tryk på x i hjørnet af feltet, og tryk derefter på Fjern.

3. Tryk på Udført.

Rediger felter

1. Tryk og hold nede på et felt på startsiden i Shopify POS-appen, indtil det begynder at ryste.

2. Tryk på ... i hjørnet af feltet, og vælg derefter farven (gul, grøn, blå, grå eller orange).

3. Tryk på Udført.