Oplæring af dine medarbejdere

Du kan bruge tjeklisten nedenfor til at undervise dine medarbejdere i Shopify POS. Du skal måske foretage ændringer i undervisningen for at imødekomme dine medarbejderes og virksomheds behov.

Tjekliste til undervisning af medarbejdere

Du kan bruge følgende tjekliste til at undervise dine medarbejdere i Shopify POS. Du kan bruge Tjekliste til undervisning af ledere , hvis du har brug for yderligere undervisning.

Funktionaliteten ved Shopify POS

Lagerbeholdning og lokationer

Kunder

Behandling af salg

Rabatter

Betalinger

Levering og klargøring

Returneringer, ombytninger og refusioner

Hardware

Tjekliste til undervisning af ledere

Udover ovenstående undervisning kan ledere i dine butikker have brug for undervisning på følgende områder: