Brug af Dymo Label-softwaren

Du kan bruge Dymo Label-softwaren til at tilpasse og udskrive stregkodelabels fra din computer. Inden du begynder, skal du sørge for at føje stregkoder til dine Shopify-produkter og eksportere dine produktoplysninger til en CSV-fil. Vælg den understøttede type stregkode, Code 128 Auto under dine tilpasninger i Dymo Label-softwaren.

Føj stregkoder til dine Shopify-produkter

Du kan føje stregkoder til dine produkter i Shopify ved hjælp af følgende metoder:

Installer Dymo Label-softwaren

Du kan installere Dymo Label-softwaren på din Mac- eller Windows-computer på Dymos website.

Undlad at slutte printeren til din computer, før installationsprogrammet beder dig om det ved sidste trin i installationen. Følg startvejledningerne til LabelWriter 450 eller Dymo LabelWriter Wireless Printer på Dymos website for at tilslutte din printer.

Eksportér dine produktoplysninger til en CSV-fil

Du kan eksportere dine produktoplysninger til en CSV-fil, før du importerer den til Dymo Label-softwaren.

Din browser downloader CSV-filen, hvis du eksporterer op til én side med produkter (op til 50 produkter). Hvis du eksporterer mere end én side med produkter (51 produkter eller flere), sendes CSV-filen vedhæftet en mail til dig. Hvis du ikke er butiksejeren, sendes filen også til butiksejerens mailadresse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  1. Klik på Eksportér.
  2. Vælg de produkter, du vil eksportere, i dialogboksen Eksportér produkter til CSV-fil:

3. Vælg, hvilken type CSV-fil du vil eksportere:

• CSV-fil til Excel, Numbers eller et andet regnearksprogram. Brug dette format, hvis du planlægger at bruge et regnearksprogram til at redigere din produkt-CSV-fil.
    • Almindelig CSV-fil. Brug dette format, hvis du planlægger at bruge et almindeligt tekstredigeringsprogram sammen med din produkt-CSV-fil.
  4. Klik på Eksportér produkter.

Brug Dymo Label-softwaren til at tilpasse dine stregkodelabels

Du kan bruge Dymo Label-softwaren til at designe tilpassede layouts til dine stregkodelabels.

Fremgangsmåde:

1. Åbn Dymo Label-softwaren, og klik derefter på den labelstørrelse, du har brug for.
  1. Klik på knappen Vælg layout for at vælge et startlayout.

2. I dette eksempel skal du klikke på det tomme layout.

1. Klik på Indsæt for at se labelobjekter og multimedieklip, som du kan føje til dit layout.

2. Find objektet Stregkode under Labelobjekter. Klik på det og træk det til din labelforhåndsvisning.

3. Når du har anbragt stregkodeobjektet, skal du højreklikke på det og vælge Egenskaber i rullemenuen.

4. Vælg Code 128 Auto i rullemenuen Symbolfortegnelse i afsnittet Objektindstillinger, og klik derefter på OK.

5. Find objektet Tekst under Labelobjekter. Klik på det og træk det til din labelforhåndsvisning.

6. Når du har alle de objekter, du har brug for på din label, kan du finpudse layoutet på flere måder:

7. Når du er færdig med at oprette dit labellayout, skal du gå til menuen Filer og klikke på Gem som layout.

8. Giv dit layout et navn, og klik derefter på Gem.

Udskriv dine tilpassede stregkodeetiketter

Når du har tilpasset og gemt dit labellayout, kan du vælge, hvilke oplysninger der skal føjes til labelobjekterne fra den CSV-fil, du har eksporteret fra Shopify. Når du har føjet dine produkters oplysninger til labellayoutet, er du klar til at udskrive dine stregkodelabels.

Fremgangsmåde:

1. Hold markøren over Importér data, og udskriv, og klik derefter på Ny i menuen Filer i Dymo Label-softwaren.

2. Klik på Næste, når dialogboksen Kom godt i gang vises.

3. Klik på Gennemse for at vælge den CSV-fil, der blev eksporteret fra Shopify.

4. Find og dobbeltklik på CSV-filens navn (f.eks. ProductLabels.csv).

5. Sørg for, at forhåndsvisningen af labels viser det layout, du har designet med stregkode- og tekstlabelobjekterne. Hvis du vil bruge et andet layout, skal du klikke på Skift layout ... for at gennemse forudindstillede og gemte layout og dobbeltklikke på det, du vil bruge.

6. Klik på Næste. Du vil kunne se, at CSV-dataene vises i afsnittet Datafelter under layout- og forhåndsvisningsvinduerne.

7. Markér afkrydsningsfeltet Brug første række som feltnavne.

8. Klik på et tekstfelt i dit labellayout, og klik derefter på en kolonneoverskrift i afsnittet Datafelter for at udfylde tekstfeltet. Klik f.eks. på stregkodelabelobjektet i dit labellayout, og klik derefter på kolonneoverskriften Stregkode i dine CSV-datafelter.

1. Gentag efter behov for dine øvrige labelobjekter. Du kan se en forhåndsvisning af dit arbejde i vinduet Forhåndsvisning.
  1. Klik på Næste, når du har tildelt feltnavne til alle dine labelobjekter.

2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge, hvilke produktstregkodelabels du vil udskrive.

3. Sørg for, at DYMO LabelWriter-printeren er valgt, og klik derefter på Udskriv.

Opdater Dymo Label-softwaren

Retail Barcode Printer-appen virker kun sammen med Dymo Label-software version 8.7.3 og nyere.

Du kan opdatere Dymo Label-softwaren på følgende måde:

Fejlfinding af Dymo Label-software

Hvis du har problemer med at udskrive stregkodelabels med Dymo Label-software, kan du prøve disse trin, når du har foretaget fejlfinding af din printeropsætning:

Kontakt Shopify Support, hvis du stadig har problemer, når du har foretaget fejlfinding af Dymo Label-softwaren.

Fejlen Prøv at øge bredden

Hvis du får fejlen Prøv at øge bredden, er stregkoden for stor til labelen. Du kan tilpasse størrelsen på stregkodeobjektet i layoutet for at gøre stregkodeobjektet bredere på labelen.

Hvis du har gjort stregkodeobjektet så bredt som muligt, og du stadig får fejlmeddelelsen Prøv at øge bredden, skal du bruge en større labelstørrelse.

Der kan højst være følgende antal tegn på hver størrelse stregkodelabel:

• Stor: 40 tegn
  • Mellem: 22 tegn
  • Lille: 8 tegn
  • Ekstra lille: 12 tegn.

Hvis du bruger bogstaver eller symboler i dine stregkoder, vil disse tegn optage mere plads på labelen end tal.

Det er ikke muligt at scanne tilpassede stregkodelabels

Hvis du ikke kan scanne de tilpassede stregkodelabels, som du har udskrevet med Dymo Label-software, skal du kontrollere, at du valgte kolonnen Stregkode i CSV-filen, da du udskrev dine tilpassede labels.