Stregkodescannere

Du kan bruge Shopify-understøttede stregkodescannere med Bluetooth til hurtigt at angive rabatkoder og lægge produkter i indkøbskurven ved betaling. De trådløse stregkodescannere kan scanne stregkoder op til 100 meter væk fra din iPad.

Bemærk: Du kan bruge kameraet på din enhed til at scanne både 1D- og 2D-stregkoder.

Shopify understøtter følgende Bluetooth-stregkodescannere:

1D-stregkoder i forhold til 2D-stregkoder

Dit valg af stregkodescanner afhænger af, om du vil scanne 1D- eller 2D-stregkoder Det er let at skelne mellem de to stregkodetyper, og de har forskellige anvendelsesformål. Du kan bruge Socket Mobile S740- og CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren til at scanne både 1D- og 2D-stregkoder.

1D-stregkoder

1D-stregkoder er en række parallelle linjer af forskellig tykkelse:

Shopify POS – eksempel på stregkode

Du kan oprette stregkodelabels med 1D-stregkoder til dine produkter og derefter bruge Socket Mobile S700- og CHS 7Ci 1D-stregkodescanneren eller enheds frontvendte kamera til hurtigt at lægge produkter i Shopify POS-indkøbskurven, når du gennemfører betaling for en kunde:

Shopify POS – stregkodescannerlabel

2D-stregkoder

2D-stregkoder er et mønster bestående af sorte og hvide blokke, som er arrangeret som en firkant:

Shopify POS – eksempel på 2D-stregkode

Med Shopify POS kan du bruge 2D-stregkoder på forskellige måder:

• Scan stregkoden på et gavekort for at lægge det i indkøbskurven, når du sælger et fysisk gavekort.
  • Scan en fysisk eller papirstregkode ved betaling, når du indløser et gavekort.
  • Scan en rabatkode for at anvende den på ordren.
  • Brug en kvitteringsprinter til at udskrive gavekort i papirform, der har en 2D-stregkode.
  • Inkluder 2D-stregkoder på kunders kvitteringer, så du kan scanne dem, hvis du senere skal finde den tilhørende ordre.

Giv Shopify POS-appen adgang til din enheds kamera

Du kan bruge kameraet på din enhed til at scanne følgende 1D- og 2D-stregkoder:

• produkter
  • kvitteringer
  • gavekort (kun 2D)

Hvis du vil scanne stregkoder med det frontvendte kamera på din iPad, skal du give Shopify POS-appen adgang til kameraet. Du bliver bedt om at give appen adgang første gang, du trykker på stregkodeknappen eller scanner et gavekort. Du kan også gøre det manuelt fra din iPads Anonymitetsindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Indstillinger på din iPads startside.

2. Tryk på Shopify POS.

3. Aktivér Kamera.

Bemærk: Kameraet kan ikke scanne en stregkode, hvis du holder den for tæt på eller for langt væk fra kameraet. Når du scanner en stregkode, skal du holde den 25-35 cm væk fra din enheds kamera.