Kortlæser til magnetstribe (lydstik)

Kun tilgængelig fra Shopify

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er en let og billig løsning til butikker, der ofte er mobile.

Shopify POS – Kortlæser til lydstik

Kortlæseren sættes i lydstikket på din iPad eller iPhone. Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du deaktivere kortlæseren fra de Generelle indstillinger, så du kan bruge lydstikket til musikafspilning.

Bemærk: Hvis du vil bruge en af de krypterede kortlæsere til magnetstribe, der understøttes af Shopify, skal du have Shopify Payments eller en POS-understøttet betalingsudbyder aktiveret.

Hvem kan bruge denne kortlæser?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er let og billig, hvilket gør den ideel til shopejere, der lige er begyndt at tage imod kreditkortbetalinger. Kortlæseren sættes i lydstikket på din POS-enhed og har ingen kabler, så den er ideel til brug på messer, markeder eller pop op-lokationer.

Kompatible enheder og betalingstjenesteudbydere

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) behandler betalinger via Shopify Payments i USA og Canada.

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller nyere, som bruger iOS 15 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad mini Generation 4 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller med iPadOS 15 eller nyere
Android Telefon eller tablet med den officielle Android-version 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Den er ikke tilgængelig til stationære computere.

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke betaoperativsystemet. Af sikkerhedsmæssige hensyn understøttes Shopify POS ikke for operativsystemer, der er modificeret ved hjælp af "jailbreaking", "rooting" eller andre lignende teknikker. Vi opfordrer kraftigt alle brugere til at holde deres operativsystemer opdaterede, så dine data er beskyttet bedst muligt.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Hvor kan man købe kortlæseren til magnetstribe (lydstik)?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er tilgængelig i Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Installer kortlæseren til magnetstribe (lydstik)

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at lydstyrken på din enhed er indstillet til maksimum og ikke er indstillet til lydløs. Kortlæseren vil ikke blive registreret, hvis din enheds lydstyrke ikke er på maksimum.

2. Sæt kortlæseren i din enheds indgang til hovedtelefoner. Læseren hviler på standerens overflade, hvis du bruger Windfall-iPad-standeren.

3. Tryk på OK, når du bliver bedt om at give adgang til din iPads mikrofon i forbindelse med din næste kreditkortbetaling.

Sådan bruger du magnetstriben på et betalingskort

Før kreditkortet gennem kortlæseren med kortets magnetstribe vendt ind mod dig:

Shopify POS – Kortlæser til lydstik

Fejlfinding af kortlæseren

Hvis du har problemer med at bruge kortlæseren til magnetstribe (lydkort), kan du prøve at gennemføre disse fejlfindingstrin.

1. Får du fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes?

2. Har du forbindelse til internettet?

3. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta?

4. Trykker du på Kredit ved betaling?

5. Er din POS-enhed i et etui?

6. Spiller du musik på din enhed?

7. Har Shopify POS tilladelse til at bruge din enheds mikrofon?

8. Er lydstyrken på din enhed på maksimum?

9. Har du deaktiveret indstillingen Find kortlæser til magnetstribe automatisk (kun iOS)?

10. Kan du foretage en kreditbetaling ved hjælp af et andet kort?

11. Kan du behandle betalingen ved at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt?

1. Får du fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes?

Hvis du får fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes, når du bruger et korts magnetstribe, skal du sørge for, at du bruger magnetstriben korrekt.

2. Har du forbindelse til internettet?

Shopify POS skal oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata, før du kan behandle betalinger. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du ikke behandle kortbetalinger.

3. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta?

Du kan kun bruge kortlæseren til magnetstribe (lydstik), hvis:

Du kan stadig modtage kreditkortbetalinger ved hjælp af en ekstern betalingsterminal, selvom du ikke opfylder ét af disse krav.

4. Trykker du på Kredit ved betaling?

Tryk på Kredit på betalingssiden, hvis du vil acceptere betaling med en kortlæser til magnetstribe (lydstik). Du bør kun trykke på Ekstern terminal, hvis du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en kortlæser, der understøttes af Shopify.

5. Er din POS-enhed i et etui?

Nogle etuier forhindrer, at kortlæseren til magnetstribe (lydstik) passer korrekt i enhedens lydstik. Hvis din enhed er i et etui, skal du tage den ud af etuiet, tilslutte kortlæseren og prøve at behandle betalingen igen.

6. Spiller du musik på din enhed?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) bruger din enheds lydsystem, hvilket betyder, at du ikke kan bruge din POS-enhed til at spille musik og til at acceptere kreditkortbetalinger på samme tid. Hvis du vil modtage en kortbetaling, skal du koble din POS-enhed fra alle Bluetooth-højttalere, kontrollere, at enheden har mikrofontilladelser og derefter prøve at betale igen.

7. Har Shopify POS tilladelse til at bruge din enheds mikrofon?

Shopify POS skal have tilladelse modtage kreditkortbetalinger via en kortlæser til magnetstribe (lydstik), der er koblet til din enheds mikrofon. Hvis du har afvist at give appen tilladelse, kan du til give den fra dine enhedsindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Indstillinger på din enheds startskærm.

2. Find Shopify POS-appen på siden Indstillinger på din enhed, og tryk på den.

3. Sørg for, at til/fra-knappen for Mikrofonen er aktiveret under TILLAD, AT SHOPIFY POS FÅR ADGANG.

8. Er lydstyrken på din enhed på maksimum?

Shopify POS genkender ikke kortlæseren til magnetstribe (lydstik), medmindre din enhed ikke er indstillet til lydløs, og lydstyrken er på maksimum. Frakobl kortlæseren, sørg for, at din enhed ikke er indstillet til lydløs, og at lydstyrken er på maksimum. Tilslut derefter kortlæseren igen, og forsøg at gennemføre betalingen igen.

9. Har du deaktiveret indstillingen Find kortlæser til magnetstribe automatisk (kun iOS)?

Du har muligvis deaktiveret indstillingen Find kortlæser til magnetstribe automatisk i Shopify POS. Det kan f.eks. være, hvis du har brugt enheden til at spille musik på. Du skal aktivere indstillingen Find kortlæser automatisk.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Aktivér Find kortlæser til magnetstribe automatisk.

10. Kan du foretage en kreditbetaling ved hjælp af et andet kort?

Prøv at foretage en kortbetaling med et andet kreditkort. Hvis betalingen lykkes, er der et problem med din kundes kreditkort.

11. Kan du behandle betalingen ved at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt?

Prøv at foretage en kortbetaling ved at indtaste kortoplysningerne manuelt. Hvis betalingen lykkes, er der et problem med kortlæseren.

Flere tips til fejlfinding, inden du sender en rapport til Shopify Support

• Pust aldrig ind i åbningen til chipkort, da spytpartikler kan få chipkontakterne til at ruste.
  • Brug aldrig klæbende elementer, som post-its eller tape, da de kan efterlade rester, som opsamler snavs.
  • Brug en dåse med komprimeret luft til at løsne skidt i åbningen til chipkort.
  • Brug isopropylalkohol og tynde vatpinde til forsigtigt at rense kontakterne i åbningen til chipkort.