Kortlæser til kontaktløs og chip

Fås kun hos Shopify

Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip er en EMV-kompatibel kortlæser, der opretter trådløs forbindelse til din iPad eller iPhone. Du kan bruge Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip til at acceptere kontaktløse betalinger og betalinger med chipkort via Shopify POS-appen.

Kortlæser til kontaktløs og chip til Shopify POS

Bemærk: Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip er kun tilgængelig for shopejere i USA og Canada.

Krav til kortlæseren

Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil bruge kortlæseren til kontaktløs og chip:

• en butik, der ligger i USA og Canada
  • Shopify Payments er aktiveret som din butiks betalingstjenesteudbyder
  • det helt nye Shopify POS (kun Canada)
  • Have en kompatibel iPad eller iPhone med iOS 11, som understøtter Bluetooth 4.2 eller nyere:
    Enheder, der kan bruges med kortlæseren til kontaktløs og chip
    Enhed Beskrivelse
    iPhone iPhone 5 eller nyere, som bruger iOS 11.2 eller nyere
    iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 11.2 eller nyere
    iPad Generation 4 eller nyere med iOS 11.2 eller nyere
    iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 11.2 eller nyere
    iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 11.2 eller nyere
    Android Android-enhed, der bruger version 5.0 (Lollipop) eller nyere

Understøttede betalingstyper i USA

I USA kan du bruge kortlæseren til kontaktløs og chip til at acceptere betalinger fra følgende betalingstyper:

• Visa og Visa Debit
  • Mastercard og Mastercard Debit
  • American Express
  • Discover
  • Apple Pay
  • Apple Pay Cash
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Understøttede betalingstyper i Canada

I Canada kan du bruge kortlæseren til kontaktløs og chip til at acceptere betalinger fra følgende betalingstyper:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Interac Flash
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Ved brug af Visa, Mastercard og American Express er der en grænse på til 250 CAD, når kortet bruges kontaktløst. Der er ingen grænse, hvis kortet er tilknyttet Apple Pay eller Google Pay.

Ved brug af Interac er der en grænse på 100 CAD, når kortet bruges kontaktløst. Der er en grænse på op til 200 CAD, når kortet er knyttet til Apple Pay eller Google Pay.

Bemærk: Der opkræves et gebyr på 0,10 USD for Interac Flash-transaktioner ud over de administrationsgebyrer, der er knyttet til dit Shopify-abonnement.

Hvor kan man købe kortlæseren til kontaktløs og chip?

Kortlæseren til kontaktløs og chip kan kun købes via Shopifys hardwarebutik i USA og Canada.

Sikkerhedsfunktioner

Kortlæseren til kontaktløs og chip er en PCI-kompatibel enhed. For at bevare disse standarder udfører både kortlæseren og POS-appen sikkerhedstjek i dagen igennem i butikker, der ligger i Canada. Disse sikkerhedstjek kan ikke tilsidesættes, og de kan forekomme under transaktioner.

Bemærk: Lokationstilladelser skal være aktiveret, for at POS-appen kan udføre sikkerhedstjek korrekt.

Som beskyttelse mod ændringer går læseren i ændret tilstand, hvis der pilles ved den, eller den tabes med stor kraft. Den ændrede tilstand angives ved, at røde LED-lamper lyser både på maskinens højre og venstre side. Når læseren er gået i ændret tilstand, kan den ikke bruges, og den skal udskiftes.

Tænd og sluk for kortlæseren til kontaktløs og chip

Tryk på tænd/sluk-knappen, og slip den for at tænde kortlæseren til kontaktløs og chip. Statuslamperne tændes. Hvis du allerede har parret og forbundet læseren med din POS-enhed, vil læseren automatisk genoprette forbindelsen til enheden.

Komponenter til kortlæseren til kontaktløs og chip

Efter en times inaktivitet går kortlæseren til kontaktløs og chip i dvale. Tryk på tænd/sluk-knappen, og slip den for at vække kortlæseren igen. Hvis du trykker på tænd/sluk-knappen og holder den nede i fire sekunder eller mere, nulstilles den Bluetooth-parring, den havde, og den skal parres igen.

Oplad kortlæseren til kontaktløs og chip

Du kan oplade kortlæseren til kontaktløs og chip ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvis du vil oplade kortlæseren, skal du sætte den lille ende af USB-stikket i kortlæseren eller dens base og derefter sætte den store ende i en telefonoplader eller en computer.

Det tager 1-2 timer at oplade kortlæseren til kontaktløs og chip helt. Når kortlæseren er fuldt opladet, bør batteriet kunne holde til en uges salg.

Tryk på tænd/sluk-knappen for at få vist kortlæserens batteriniveau på de fire statuslamper:

Lamper for batteriniveau på kortlæseren til kontaktløs og chip
● ● ● ● Fuld opladning
● ● ● ○ 75 % opladning
● ● ○ ○ 50 % opladning
● ○ ○ ○ 25 % opladning
● ○ ○ ○ (rød) Lavt batteriniveau
● ❂ ○ ○ (blinkende) Oplader

Par og forbind kortlæseren til kontaktløs og chip med din POS-enhed

Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med Shopify POS, skal du parre og forbinde læseren med din POS-enhed. Når kortlæseren og enheden er parret, opretter kortlæseren automatisk forbindelse til enheden, hver gang begge er tændt og inden for rækkevidde.

Fremgangsmåde:

1. Tænd for kortlæseren ved at trykke på tænd/sluk-knappen og slippe igen.

2. Tryk på > Indstillinger > Konfigurer hardware i Shopify POS.

3. Tryk på Kortlæser.

4. Tryk på Kontaktløs og chip på siden Kortlæser.

5. Hold tænd/sluk-knappen på kortlæseren nede i fire sekunder, og slip den. De fire LED-lamper for oven vil blinke frem og tilbage for at vise, at kortlæseren er klar til parring.

Bemærk: Sørg for at slippe afbryderknappen, når LED-lamperne blinker frem og tilbage med blåt. Hvis du fortsætter med at holde tænd/sluk-knappen nede, nulstilles Bluetooth-forbindelsen, eller læseren slukker.

1. Tryk på Forbind ud for kortlæseren, når den vises under Tilgængelige kortlæsere.

Ophæv parringen af kortlæseren til kontaktløs og chip med din POS-enhed

Du kan kun bruge kortlæseren til kontaktløs og chip sammen med én enhed ad gangen. Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med en anden enhed, skal du først ophæve parringen med den aktuelle enhed.

Fremgangsmåde:

1. Åbn Shopify POS, og tryk på og derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware.

3. Tryk på navnet på din tilsluttede kortlæser.

4. Tryk på Glem kortlæser.

Modtag en kontaktløs betaling med kortlæseren til kontaktløs og chip

Du kan bruge kortlæseren til kontaktløs og chip til at modtage kontaktløse betalinger.

Kontaktløse betalinger kan være begrænset til køb under et bestemt beløb, afhængigt af typen af betaling eller hvilket land din virksomhed har hjemsted i. Hvis du vil foretage køb for større beløb, eller hvis din kunde har overskredet sit maksimum for kontaktløs betaling, skal kunden vælge en anden betalingstype.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling i Shopify POS. Hvis kortlæseren til kontaktløs og chip er tilsluttet og klar, bliver muligheden Tryk eller indsæt kort tilgængelig.

2. Hold det kontaktløse betalingskort eller den kontaktløse enhed mod kortlæserens forside, indtil de fire blå notifikationslamper lyser. Transaktionen er gennemført, når Shopify POS viser beskeden Betalingen er modtaget.

Modtag en chipbetaling med kortlæseren til kontaktløs og chip

Du kan bruge kortlæseren til kontaktløs og chip til at modtage betalinger med chipkort.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling i Shopify POS. Hvis kortlæseren til kontaktløs og chip er tilsluttet, vises Tryk eller indsæt kort øverst på skærmen.

2. Giv kunden mulighed for at indsætte sit kort. Chippen skal vende opad i forhold til Shopify-logoet.

3. Hvis der skal angives en pinkode, skal du give kunden mulighed for at indtaste sin pinkode diskret på skærmen til indtastning af pinkode. Efter at have indtastet pinkoden skal kunden trykke på den grønne knap med fluebenslogoet.

Bemærk: I Canada understøtter kortlæseren til kontaktløs og chip kun betalinger med chip og pinkode for kreditkort. I USA understøttes betaling med chip og pinkode ikke.

1. Hvis der kræves en underskrift, skal du give kunden mulighed for at skrive sit navn på siden til underskrift. Når kunden har skrevet under, trykker han eller hun på Send underskrift.

2. Når transaktionen er gennemført, skal du vælge, om du vil sende en kvittering, og derefter skal du trykke på Start ny ordre. Kunden kan nu fjerne sit kort.

Fejlfinding af kortlæseren til kontaktløs og chip

Hvis din kortlæser ikke virker, kan du foretage fejlfinding af problemet ved at gennemgå følgende trin med en testordre:

1. Tjek, at du opfylder kravene til at bruge kortlæseren til kontaktløs og chip.

2. Tjek, at du har en internetforbindelse. Shopify POS skal oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata for at behandle betalinger. vis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du ikke behandle betalinger med kortlæseren til kontaktløs og chip.

Hvis du vil behandle kreditkortbetalinger, men du ikke har en internetforbindelse, skal du bruge en ekstern betalingsterminal.

3. Tjek, at din enhed har Bluetooth aktiveret, og at kortlæseren vises som tilsluttet i hardwareindstillingerne til Shopify POS. Hvis kortlæseren ikke vises som tilsluttet, kan du prøve at parre kortlæseren med din enhed.

4. Når du parrer kortlæseren med din enhed, skal du sørge for, at du ikke holder tænd/sluk-knappen nede i mere end fire sekunder. Hvis du fortsætter med at holde tænd/sluk-knappen nede, efter at LED-lamperne er begyndt blinke frem og tilbage, kan der ske én af følgende ting:

- Kortlæseren slukkes, hvis den ikke er parret. - Kortlæseren kobles fra den aktuelle enhed, hvis den allerede er parret.

1. Husk at trykke på Kredit på betalingssiden. Betalingsmåden for Ekstern terminal skal kun benyttes, når du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en Shopify-understøttet kortlæser.

2. Gå til afsnittet Administrer tilsluttet hardware i indstillingerne for Shopify POS, og kontrollér, om din enhed også er parret med kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe.

Når begge kortlæsere parres med din enhed, forsøger Shopify POS at bruge kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe, fordi den har flest funktioner. Hvis du vil være sikker på, hvilken kortlæser du skal bruge, skal du ophæve parringen med den læser, som du vil have, at Shopify POS skal ignorere.

Bemærk: Kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe er kun tilgængelig i USA.

1. Sørg for at indsætte kortet korrekt.

2. Prøv at indtaste kortoplysningerne manuelt. Hvis dette fungerer, er der et problem med kortlæseren.

3. Hvis den manuelle indtastning ikke fungerer, skal du afbryde Shopify POS-appen og derefter slukke for enheden. Tænd for enheden igen, åbn Shopify POS, og sørg for, at kortlæseren har oprettet forbindelse igen. Prøv en anden testordre, når kortlæserens statuslampe viser, at den er tilsluttet.

Kontakt Shopify Support, hvis din kortlæser stadig ikke virker.

Shopify Dock for the Tap & Chip Reader

Shopify Dock for the Tap & Chip

The dock for the Tap & Chip Reader provides the following benefits:

• keeps the reader powered on

• elevates the reader

• secures the reader to a countertop

The dock is available from the Shopify Hardware Store in the United States and Canada.

Attach the Tap & Chip Reader

You need to power on and pair the Shopify Tap & Chip card reader before you insert it into the dock.

1. Optional: Mount the dock to a countertop using the M5 (0.8 mm) bolt and nut. You need to drill a hole through the countertop. You then screw the bolt through the bottom of the countertop and into the bottom of the dock.

2. Remove the end cap from the dock.

3. Slide the Tap & Chip Reader into the dock. Make sure that the USB-C connector on the dock connects to the card reader.

4. Replace the end cap.

5. Connect the power cable to the dock and then to a power source that has a USB-A connector, such as the Shopify Retail Stand.

iPhone-etui til Shopify-kortlæser til kontaktløs og chip

Bemærk: iPhone-etuiet til Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip er kun tilgængeligt for shopejere i USA og Canada.

iPhone-etui til Shopify-kortlæser til kontaktløs og chip

Etuiet er beregnet til at fastgøre Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip på bagsiden af din iPhone. Det giver dig mobilitet, og det gør det nemt at modtage betalinger uden at være afhængig af at have betalingsmulighed ved en bordplade. Det beskytter desuden din iPhone og kortlæseren.

Etuiet er kompatibelt med iPhone X og iPhone XS. Det kan købes i Shopifys hardwarebutik i USA og Canada.

Sådan sættes etuiet fast på din iPhone og Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip

Vi anbefaler, at du fastgør din iPhone til etuiet, før du fastgør Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip.

Du skal tænde og parre Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip, før du fastgør den til etuiet.

Fremgangsmåde:

1. Tænd kortlæseren, og par derefter kortlæseren med din telefon.

2. Fastgør etuiet til din iPhone.

3. Fastgør etuiet til Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip.

Fjern Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip fra etuiet, før du fjerner din iPhone.