Appen Customer View

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Customer View-appen giver dig mulighed for at bruge en Android-enhed som et display til Shopify POS til kunderne. Under betaling viser Customer View følgende oplysninger om kundens indkøbskurv:

• navn, antal og pris for varelinjer
  • kundens navn og e-mail (valgfri)
  • rabatter
  • skatter
  • ordretotal og subtotal
  • ordrekvittering

Android-enheden med Customer View-appen parres med din Shopify POS-enhed via dit Wi-Fi-netværk. Sørg for at begge enheder er sluttet til det samme trådløse netværk og WiFi-bånd (2,4 GHz eller 5 GHz).

Krav til enheden

Din Android-enhed skal opfylde følgende krav:

• Android-version 5.0 eller nyere
  • Tablet 7-8 tommer
  • Har adgang til Google Play Butik.

Par Shopify POS og Customer View

Du skal parre Shopify POS-enheden med Customer View-enheden, hver gang du genstarter en af enhederne.

Bemærk: Customer View-appen parres med Shopify POS via dit Wi-Fi-netværk. Sørg for at begge enheder er sluttet til det samme trådløse netværk og Wi-Fi-bånd (2,4 GHz eller 5 GHz).

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Konfigurer hardware.

3. På siden Konfigurer hardware skal du trykke på Customer view for at se QR-koden, der bruges til parring.

4. Tryk på Par med POS i Customer View-appen.

5. Scan QR-koden på enheden, der har Shopify POS. Når parringen er fuldført, vises meddelelsen Forbundet i begge apps.

6. Tryk på Fastgør app i Customer View, hvis du vil afholde kunder fra at lukke Customer View-appen. Hold knapperne "Tilbage" og "Oversigt" nede på din Android-enhed for at frigøre Customer View-appen.

Tilpas Customer View-appen

Du kan tilpasse Customer View-appen fra Shopify POS.

• Vælg den besked, der skal vises i Customer View, når der ikke foretages transaktioner.

Du kan vælge at vise en standardvelkomstbesked eller en tilpasset besked. Standardbeskeden er "Velkommen til" efterfulgt af navnet på din butik. Et eksempel på en tilpasset besked kan være: "Vinterudsalg – spar 40 %".

• Aktivér eller deaktiver indsamling af e-mails.

Når indsamling af e-mails er aktiveret, vil kunder se muligheden for at tilmelde sig e-mails, når den tilpassede besked eller velkomsthilsenen vises.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Customer View.

3. Rediger standardvisningen:

- Hvis du vil skrive en tilpasset meddelelse, skal du trykke på Rediger velkomsthilsen. - Hvis du vil aktivere eller deaktivere indsamling af e-mails, skal du skifte indstilling i afkrydsningsfeltet Indsamling af e-mails.

Afbryd forbindelsen fra Customer View til Shopify POS

Du kan afbryde forbindelsen fra Customer View til Shopify POS når som helst.

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Customer View.

3. Tryk på Glem Customer View.

Sådan bruges Customer View-appen

Når Customer View-appen parres med Shopify POS vises betalingsoplysningerne for alle de ordrer, der behandles via den parrede Shopify POS-enhed. Når betalingen er gennemført, kan kunden vælge, hvordan han eller hun ønsker at modtage kvitteringen:

• e-mail
  • tekst
  • udskrevet (kun til iPad)
  • ingen kvittering

Fejlfinding

Hvis du oplevelser problemer med at oprette forbindelse mellem Shopify POS og Customer View-appen, kan du følge disse trin.

Fremgangsmåde:

1. Åbn både Shopify POS og Customer View-appen.

2. Åbn Shopify POS, og tryk på > Indstillinger.

3. Tryk på Konfigurer hardware.

4. På siden Konfigurer hardware skal du trykke på Customer view.

5. Hvis Customer View-appen stadig vises som forbundet, skal du trykke på knappen - ved siden af Customer View for at afbryde forbindelsen.

6. Hvis Customer View-appens forbindelse til det Wi-Fi-netværket afbrydes, skal du slå strømbesparelsestilstand fra.

7. Åbn Customer View-appen, og par den med Shopify POS.

8. Hvis Customer View-appen stadig ikke opretter forbindelse, skal du kontakte Shopify Support.