Hardwareoversigt

Hvis du bruger Shopify POS, skal du starte med at vælge den hardware, du har brug for til at acceptere betalinger ved hjælp af kontanter, kort eller begge dele. Derefter skal du vælge specialiseret detailhardware som stregkodescannere, kvitteringsprintere og kasseapparater, der passer til din virksomheds behov.

Du kan også bruge leveringshardware, såsom labelprintere og vægte, til at gøre behandlingsprocessen hurtigere.

Hardware, der skal overvejes til Shopify POS
Vælg dine komponenter Du kan planlægge opsætningen af Shopify POS ved at vælge komponenter, der passer til dine behov.
Understøttede kreditkortlæsere Hvis du bruger Shopify Payments eller en understøttet tredjepartsleverandør i Canada, USA, Storbritannien eller Irland, kan du vælge en af de understøttede kortlæsere i Shopifys hardwarebutik.
Eksterne kreditkortterminaler Hvis du ikke kan bruge en af vores understøttede kortlæsere til at behandle dine transaktioner, skal du bruge en ekstern kreditkortterminal fra en betalingsbehandler.
Understøttede iPad-standere Vi understøtter en række iPad-standere til dit Shopify POS-system, som alle er tilgængelige i vores hardwarebutik. Hvis du vil have fuld support fra Shopify, skal du matche modelnumrene, hvis du køber hos en anden udbyder.

Vælg din Shopify POS-hardware

Afhængigt af din virksomhed kan den type hardware, du har brug for, være lidt anderledes:

Anbefalinger til Shopify POS-hardware baseret på din virksomhed
Hvis du kører... Skal du muligvis bruge...
En pop op-butik iPad + kortlæser
En butik iPad + kortlæser + kvitteringsprinter
Flere butikker eller et varehus iPad + kortlæser + kvitteringsprinter + stregkodescanner + kontantskuffe

Du kan vælge en række forskellige komponenter til dit Shopify POS-system, afhængigt af hvilke betalingsmetoder du accepterer og dine forretningsbehov.

Hvor kan man købe hardware?

Du kan købe hardware i Shopifys hardwarebutik, hvis du befinder dig i Canada, USA, Storbritannien eller Irland:

Hvis du befinder dig i Canada eller USA, kan du købe det tilpassede kit til detailhandlen i hardwarebutikken, så du hurtigt kan få dit Shopify POS-system op at køre.

Køb hos andre forhandlere

Bortset fra de understøttede kortlæsere er individuelle komponenter også tilgængelige fra oprindelige leverandører eller forhandlere, herunder følgende:

Forhandlere af Shopify POS-hardware angivet efter land
Land Forhandler
Australien Gorilla Lab
POS 99
Tyskland Oberland
Japan Primex
Singapore Kingly

Hurtig referenceoversigt over modelnumre

For at sikre, at den hardware, du køber, understøttes af Shopify, skal du kontrollere modeltallene for varer, du køber (medmindre du køber i Shopifys hardwarebutik i Canada, det kontinentale USA eller Storbritannien). Modelnumrene skal matche dem, der er vist i nedenstående tabel.

Hurtig referenceoversigt over understøttet Shopify POS-hardware
Detailkomponent Modelnavn Modelnummer
Trådløs Bluetooth-kvitteringsprinter Star Micronics TSP100IIIBI 39472110
Trådløs Bluetooth-kvitteringsprinter Star Micronics TSP650IIBI 39449871
Wi-Fi-kvitteringsprinter Star Micronics TSP100IIIW 39464790
LAN-kvitteringsprinter Star Micronics TSP100III LAN 39463110
Kvitteringsprinter til USB Star Micronics TSP100USB 39461110
Kontantskuffe APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kontantskuffe Star Micronics 13"

37964220 (sort)

37964180 (hvid)

Kontantskuffe Star Micronics 16"

37965600 (sort)

37965590 (hvid)

Kontantskuffe Star Micronics 16" (kun Storbritannien) B-2002FN (sort eller hvid)
Kontantskuffe Windfall-kontantskuffe HDWFCDA og H225
@Rest iPad-stander Heckler Design @Rest-stander HDAR2 eller H234
iPad Air-stander WindFall-stander til iPad Air (passer til iPad Pro 9.7") HDWFA1 eller H236
iPad Mini-stander WindFall-stander til iPad Mini HDWFM01 eller H434
Kortlæser til magnetstribe (lydstik) Kortlæser til magnetstribe (lydstik) Fås kun hos Shopify
Kortlæser til magnetstribe (30 ben) Kortlæser til magnetstribe (30 ben) Udgået
Kortlæser til magnetstribe (lightning) Kortlæser til magnetstribe (lightning) Fås kun hos Shopify
Stregkodeprinter Dymo LabelWriter 450 1752264
1D-stregkodescanner Socket Mobile S700

CX3360-1682 (blå)

CX3397-1855 (hvid)

1D-stregkodescanner Socket Mobile 7Ci

CX2870-1409 (grå)

CX2895-1508 (hvid)

CX2885-1484 (rød)

CX2883-1480 (gul)

CX2887-1486 (blå)

2D-stregkodescanner Socket Mobile S740

CX3431-1881 (blå)

CX3419-1838 (hvid)

2D-stregkodescanner Socket Mobile 7Qi

CX3308-1528 (grå)

CX3316-1536 (hvid)

CX3312-1532 (rød)

CX3310-1530 (gul)

CX3314-1534 (blå)

Stregkodelabel Dymo (1" x 1") lille label 30332
Stregkodelabel Dymo (1" x 2 1/8") mellemstor label 30336
Stregkodelabel Dymo 1 1/8" x 3 1/2") stor label 30252
Stregkodelabel Dymo Butterfly (ekstra lille) label 30299
Fragtlabelprinter DYMO® 4XL-labelprinter (USB) 1755120
Fragtlabels DYMO® 4" x 6"-fragtlabels 1744907

30-dages returpolitik

Al hardware, som er købt hos Shopify, har en 30-dages returpolitik. Dette gælder dog ikke kortlæsere.

Sørg for, at du udfylder returformularen, når du returnerer en varer eller foretager en ombytning.

Genbrug af dit eget udstyr

Du kan muligvis genanvende disse komponenter, hvis du allerede ejer dem:

• kontantskuffe
  • stregkodelabelprinter
  • iPad-stander.

Se enhederne på dit Shopify POS-netværk

Du kan se den hardware, der findes på dit netværk, ved at trykke på på siden Hardware og derefter trykke på Administrer tilsluttet hardware.

Komponenter, som du ikke kan udskifte

Hvis du bruger en af disse komponenter, skal det være de nøjagtige modeller, og de kan ikke erstattes af alternativer: