iPad-standere til Shopify POS

Shopify understøtter en række dedikerede iPad-standere, der gør det nemmere at se og interagere, uanset om du står ved en disk eller går rundt i din butik.

Når du køber et tilpasset hardwarekit til detailhandel hos Shopify, kan du angive, hvilken type stander du har brug for, når du afgiver ordren.

Bemærk: Du kan bruge andre standere, men det er kun dem, der er angivet her, der er inkluderet i vores supportpolitik.

Shopify-stander til detailhandel til iPads

Shopify-stander til detailhandel er kun tilgængelig for shopejere i USA og Canada.

Shopifys stander til detailhandel

Shopifys stander til detailhandel er beregnet til betaling ved en bordplade.

Standeren har to dele: Et etui til iPad'en og en base.

Du samler standeren ved at sætte iPad'en i etuiet og sætte etuiet i basen. Hvis du vil skrue standeren permanent fast på en bordplade, skal du bruge monteringssættet, som du kan købe i Shopifys hardwarebutik i USA eller Canada. Monteringssættet medfølger automatisk, når du køber Shopifys tilpassede kit til detailhandel i USA eller Canada.

iPad'en oplades, når den sidder i basen. Du kan også oplade andre enheder, som f.eks. docken til kortlæseren til kontaktløs og chip, ved at bruge USB-A-portene på basen. Portene er bedst til at oplade enheder med små batterier, som f.eks. kortlæsere og telefoner.

Du kan vippe iPad'en mod din kunde under betalingen, så han eller hun kan bekræfte transaktionen eller indtaste sin e-mailadresse.

Shopifys stander til detailhandel til iPads på 9,7 tommer er kompatibel med følgende 9,7 tommer iPads:

• iPad (5. og 6. generation)

• iPad Pro (9,7 tommer)

• iPad Air

• iPad Air 2

Shopifys stander til detailhandel til iPads på 10,2 tommer/iPad Air på 10,5 tommer er kompatibel med følgende iPads:

• iPad (7. og 8. generation)

• iPad Air (3. generation)

Bemærk: Standeren til detailhandel er ikke kompatibel med iPad Pro på 10,5 tommer.

Konfigurer Shopifys stander til detailhandel

1. Fjern hætten fra enden at etuiet.

2. Sæt iPad'en i etuiet.

3. Sæt hætten tilbage på enden af etuiet.

4. Valgfrit: Monter standeren på en bordplade ved hjælp af to M5-bolte. Du skal bore huller i bordpladen og sætte boltene i nedefra og op i standeren.

5. Sæt strømadapteren i stikkontakten.

6. Sæt etuiet på ved at anbringe det over ladestikkene på basen. Juster magneterne på etuiet i forhold til magneterne på basen, så de forbindes med hinanden.

7. Flyt skydeknappen bag på basen til den låste position for at forhindre, at etuiet fjernes fra basen.

@Rest-iPad-stander fra Heckler Design

Modelnummer: HDAR118 eller H234 – kun tilgængelig i Canada.

@Rest-standeren passer til alle iPads og giver dig mulighed for at bruge en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den er fremstillet af hårdt stål og beregnet til at blive stående dér, hvor du bruger den mest.

Konfigurer @Rest-iPad-standeren

Følg disse trin for at konfigurere Rest-iPad-standeren.

Fremgangsmåde:

1. Sæt de fire selvklæbende fødder på standerens base for at beskytte bordpladen.

2. Rejs standeren op, og beslut, hvilken side du vil lægge iPad'en på. På den ene side får du en visningsvinkel på 30 grader, og på den anden får du en visningsvinkel på 60 grader.

3. Sæt de to hvilepinde i hullerne på din valgte side.

4. Valgfrit: Du kan sætte den store klæbepude på standeren, inden du sætter iPad'en på plads, men det er ikke afgørende.

Du kan få mere at vide ved at se videoen til installation på producentens website.

WindFall-standere til iPad Air og iPad mini

Modelnummer (iPad 9,7"): H458 – tilgængelig i alle Shopifys hardwarebutikker.
Modelnummer (iPad mini): H434 – tilgængelig i alle Shopifys hardwarebutikker.
Modelnummer (iPad 10,2"): H600 – tilgængelig i alle Shopifys hardwarebutikker. Modelnummer (iPad 10,5"): H498 – tilgængelig i alle Shopifys hardwarebutikker.
Modelnummer (iPad 12,9"): H384 – tilgængelig i alle Shopifys hardwarebutikker.
Modelnummer (iPad 12,9" 3. gen.): H549 – kun tilgængelig i Canada og USA.

Shopify understøtter de angivne Windfall-iPad Air-standere og den angivne Windfall-iPad mini-stander fra Heckler Design. Standerne har skjult kabelføring, så din iPad kan være tændt hele dagen.

iPad Air POS-stander

Konfigurer WindFall-standeren

WindFall-standeren leveres med forskelligt tilbehør, så du kan vælge, hvordan du vil konfigurere dit POS-system. Hvis din stander leveres med en PivotTable (drejefod), anbefaler vi, at du monterer den i stedet for gummifødderne. Med PivotTable kan du dreje Shopify POS-skærmen 360 grader, hvilket gør det nemmere for dig at dreje din iPad mod en kunde under betalingsprocessen.

Få mere at vide om, hvordan du monterer iPad-standeren, i videoen om WindFall-holder til iPad Air på YouTube.

Hvis din PivotTable (drejefod) ikke drejer

Måske er både plastikfødderne og PivotTable-foden monteret samtidigt. Tag fødderne af, da de forhindrer PivotTable-foden i at dreje.

Sådan fastgør du din Windfall-iPad-stander til en overflade for at forhindre tyveri

Windfall-iPad-standeren understøtter Kensington ClickSafe-kabellåsen, som er tilgængelig via Kensington eller Heckler Design. Kabellåsen er ikke tilgængelig via Shopifys hardwarebutik.

Låsen fastgøres til Windfall-iPad-standeren, og kablet føres omkring en fysisk overflade (f.eks. et bordben). Hver enkelt lås har en individuel kode, hvilket giver maksimal beskyttelse.

Sådan fastgør du Windfall-iPad-standeren til et fladt underlag

Du kan bruge den medfølgende dobbeltklæbende plade, hvis du vil fastgøre standeren i længere tid.

Hvis du ikke har brug for at fastgøre PivotTable-drejefoden permanent, kan den fastgøres til en overflade med trykket, som drejefoden skaber. Hvis du trykker forsigtigt ned på PivotTable-drejefoden, kan du skabe et tryk, der er kraftigt nok til at fastgøre Windfall-iPad-standeren til en flad overflade.

Mere tilbehør til iPad-standeren

Shopify sælger ikke tilbehør til standerne, men du kan købe det hos Heckler Design eller i en almindelig hardwarebutik.

Vault iPad Pro-standeren til iPads på 12,9 tommer

Vault-standeren til iPad Pro giver dig mulighed for at montere din enhed, hvor du har mest brug for den, på sikker vis. Standeren har integreret kabelstyring, så du sikkert kan skjule din enheds ledninger og kabler, og den leveres med både en base, der kan roteres, og en base, der giver øget stabilitet.

Vault iPad-stander

Vault iPad Pro-standeren er kompatibel med 3. og 4. genererations iPad Pro på 12,9 tommer.

Konfigurer Vault-standeren

Vault iPad Pro-standeren kan konfigureres på let forskellige måder for at opfylde din butiks behov.

Du kan finde den seneste vejledning til at montere din iPad-stander under monteringsvejledningerne til Vault.