Kvitteringsprintere

For at udskrive papirkvitteringer skal du have konfigureret din detailopsætning til at indeholde følgende:

• Shopify POS på iPad
  • en understøttet Star Micronics-kvitteringsprinter.

Understøttede Star Micronics-printermodeller

Understøttede modeller af kvitteringsprintere:

Vær opmærksom på modelnavne

Hvis du køber en USB- eller LAN-kvitteringsprinter, kan du opleve, at navnet på forsiden af printeren af angivet som TSP100. Det er ingen grund til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den enkelte model, men på hele serien af printere fra Star Micronics.

Hvis du vil bekræfte din printers præcise modelnummer, skal du kigge efter en label, der typisk sidder under printeren. Denne label viser:

• modelområde (TSP100)
  • serienummer
  • effekt
  • modelnummer (100IIILAN eller 100USB).

Tilslut printerkablerne

To kabler med connectors, der ligner hinanden, leveres sammen med et tilpasset detail-kit fra Shopify. Det ene kabel forbinder printeren med kontantskuffen, mens det andet kabel forbinder printeren til din router. Sørg for at bruge det rigtige kabel:

Kabler til Shopify POS-kvitteringsprinter

Indstil en printer som standardprinter til udskrivning af kvitteringer

Når du tilslutter en printer, indstilles den automatisk som standardprinter til udskrivning af kvitteringer. Du kan ikke udskrive kvitteringer, hvis standardprinteren ikke er tilgængelig. Du kan ændre standardprinteren fra Shopify POS, hvis du har mere end én printer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter, under Kvitteringsprintere.

3. Aktivér muligheden Standardkvitteringsprinter.

Udskriv en testkvittering

Når du har konfigureret din kvitteringsprinter, udskrives der en kort diagnostisk rapport. Herefter skal du udskrive en testkvittering for at kontrollere, at alt fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Afprøv kvitteringsprinter.

Bemærk: Du kan også trykke på knappen FEED på forsiden af de understøttede Star Micronics-kvitteringsprintere for at udskrive en testkvittering. Der bør blive udskrevet en testkvittering, hvis der er isat papir.