Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinter

Modelnummer: 39461110

Hvor kan man købe Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren?

Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren er ikke tilgængelig i Shopifys hardwarebutik, men du kan købe den direkte hos Barcodes Inc.

Køb printerpapir

Denne printer bruger ruller af termisk papir med følgende mål:

• en bredde på 3 1/8 "(80 mm)
  • en længde på højst 70 m (230 fod)

Du kan finde en beskrivelse af, hvordan du sætter papir i kvitteringsprinteren, i vejledningen i producentens hardwaremanual.

Installer Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren

TSP100USB-kvitteringsprinteren opretter forbindelse til dit netværk ved hjælp af et USB-kabel.

Bemærk: Din router skal have en USB-port, hvis du vil bruge denne printer.

Fremgangsmåde:

1. Tilslut kvitteringsprinteren til APG Vasario 320 series-kontantskuffen ved hjælp af kablet til kontantskuffen.

2. Tilslut kvitteringsprinteren til USB-porten på routeren ved hjælp af et USB-kabel. Det gør det muligt at registrere printeren i Shopify POS-appen.

Bemærk: Kvitteringsprinteren skal være sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din iPad.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Bemærk: Har du problemer med din printer? Kontakt Star Micronics Support for at få hjælp.

Begrænsninger ved brug af Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinter

Shopify POS har et eksklusivt 1-til-1-forhold til Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren, hvilket betyder følgende:

• Du kan ikke forbinde flere iPads til den samme printer.

• Shopify POS fungerer ikke samtidigt med flere printere.