Hardwaresæt til Shopify POS

Hvis du bruger Shopify POS, kan du købe et hardwaresæt for at få din detailforretning i gang. Et hardwaresæt samler kompatible komponenter til en nedsat pris.

Shopify Retail Kit

Bemærk: Shopify Retail Kit er kun tilgængeligt for shopejere, der er hjemmehørende i USA eller Canada.

Du kan bruge Shopify Retail Kit med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder Shopify-hardware, som er designet til kredittransaktioner i din detailforretning:

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i USA og Canada.

Installation og opsætning

Der følger installationsvejledning med sættet.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Tilpasset Kit

Kittet indeholder alt, hvad du skal bruge for at acceptere kontant- og kreditkortbetalinger og udskrive kvitteringer:

Du kan også købe de individuelle komponenter fra de oprindelige leverandører eller forhandlere.

Installation og opsætning

Installationsvejledningen leveres med kittet. Du kan også downloade en PDF-kopi.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Alt i én-pakke

Alt i én-pakken har alt, hvad du har brug for til en komplet butiksopsætning. Den indeholder følgende hardware:

• mPOP-kombineret kvitteringsprinter og kontantskuffe med stregkodescanner
  • iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe
  • kvitteringspapir

Hvis du vil bruge alt i én-pakken, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto.

Kontanttung pakke

Den kontanttunge pakke indeholder en stor, sikker kontantskuffe og er ideel til butikker, der forventer et stort antal kontantbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• 13" kontantskuffe
  • Bluetooth-kvitteringsprinter
  • iPad Air med en LTE-netværksforbindelse og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe
  • kvitteringspapir

Hvis du vil bruge den kontanttunge pakke, skal have aktiveret Shopify Payments på din konto.

Kontantløs pakke

Den kontantløse pakke er bedst til butikker, der kun accepterer kreditkortbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe

Hvis du vil bruge den kontantløse pakke, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto.