Opret en overførsel fra en leverandør (Shopify-administrator)

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Overførsler i din Shopify-administrator. Alle dine overførsler vises på denne side.

2. Klik på Tilføj overførsel.

3. Du kan tilføje en leverandør ved at klikke på Vælg oprindelse i afsnittet OPRINDELSE og derefter vælge den leverandør, du bestiller fra. Hvis du har flere lokationer, angives leverandørerne i afsnittet LEVERANDØRER efter listen med lokationer.

Du kan tilføje en leverandør ved at klikke på Opret ny leverandør og derefter angive leverandørens navn og andre relevante oplysninger.

4. Hvis du bruger flere lokationer, skal du vælge destinationslokationen for de produkter, der modtages. Klik på Vælg destination i afsnittet DESTINATION, og vælg den lokation, hvor du vil modtage lagerbeholdningen.

5. I afsnittet Forsendelse skal du angive en dato i feltet Forventet ankomst.

6. I afsnittet Tilføj produkter skal du enten angive navnet på det produkt, du vil føje til overførslen, eller klikke på Gennemse for at få vist en liste over din butiks produkter og kollektioner. Vælg de produkter og varianter, du vil føje til overførslen.

7. Klik på Tilføj for at tilføje alle de valgte produkter og varianter.

8. I kolonnen Antal skal du angive det antal, du forventer at modtage af hvert produkt fra din leverandør.

9. Valgfrit: Angiv en dato i feltet Forventet ankomst i afsnittet Oplysninger om forsendelse. Angiv forsendelsens Trackingnummer, og vælg et Transportfirma. Transportfirmaet vælges muligvis automatisk ud fra det trackingnummer, du har angivet, og kan justeres manuelt.

10. Valgfrit: Hvis du vil tildele overførslen et referencenummer eller et tag, skal du angive det i afsnittet Yderligere oplysninger. Klik på Se alle tags for at vælge eller fjerne tags, du har anvendt tidligere. Klik på Anvend ændringer, når de ønskede tags vises i afsnittet ANVENDTE TAGS.

Tags can have up to 255 characters. You can use reference numbers and tags to filter and organize your transfers on the Transfers page. For example, you can create an `Urgent` tag to show that this is an urgent request.
  1. Klik på Gem overførsel.

Når du har oprettet en overførsel, kan du se antallet af din indgående lagerbeholdning på siden med produktoplysninger.