Modtag lagerbeholdning fra en leverandør (Shopify-administrator)

Når din lagerbeholdning ankommer, kan du bruge en overførsel til at sikre, at du modtager alt, hvad du forventer. Når du bekræfter, at du har modtaget en vare på din overførsel. opdateres antallet af varer på siden Lager.

Sørg for, at du har aktiveret lagersporing for dine produkter og varianter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Overførsler i din Shopify-administrator.

2. Klik på overførselsnummeret:

Klik på overførselsnummeret

3. Klik på Modtag varer.

1. Klik på Alle for hver vare, eller indtast det antal varer, som du har modtaget, i kolonnen Acceptér.

Klik på knappen ..., og angiv det antal varer, som du bliver nødt til at afvise (f.eks. beskadigede varer) eller annullere. Antallet af varer reguleres tilsvarende:

Afvis eller annuller en overførsel

1. Klik på Gem.

2. Klik på Arkivér for at fuldføre overførslen. Kun overførsler, som har statussen Fuldført, kan arkiveres.

Du kan se alle Afventende (åbne), Delvise, Fuldførte og arkiverede (statussen Fuldført er gråmarkeret) overførsler på siden Overførsler. Hvis du har brug for at opdatere en overførsel på et senere tidspunkt, kan du klikke på dens overførselsnummer.