Fortryd en overførsel fra en leverandør

Hvis du opretter en overførsel eller modtager varer til en lokation ved en fejl, skal du enten slette overførslen eller justere lagerniveauerne på kontoen, så der tages højde for fejlen:

• Hvis du endnu ikke har modtaget lagerbeholdningen, kan du åbne overførslen på siden Overførsler og enten ændre oprindelsen eller slette overførslen.

• Hvis du allerede har markeret lagerbeholdningen som modtaget, kan du ikke slette eller annullere overførslen. I stedet skal du fortryde lagerjusteringen på en af følgende måder:

• Åbn den fejlagtige overførsel, klik på Modtag varer, og acceptér et negativt antal varer for at annullere de varer, som blev markeret som modtaget.
    • Under produkter ≫ lagerbeholdningen > opdaterede antal, skal du justere lagermængderne ved at tilføje et negativt antal varer.