Tildel lagerbeholdning til en lokation (Shopify-administrator)

Du kan ændre listen over lokationer, der har et produkt på lager, og justere lagerniveauerne for produktet på hver placering med følgende begrænsninger:

• Alle produkter skal lagerføres på mindst én lokation.
  • Du kan ikke fjerne produkter fra lageret på lokationer med enten ikke-klargjorte ordrer eller overførsler, som kræver, at det pågældende produkt er på lager.

Rediger listen over lokationer, der har et produkt på lager

Hvis du lagerfører produkter på mere end én lokation, kan du vælge de lokationer, hvor du lagerfører et produkt eller en variant fra siden med oplysninger. Når du fjerner en lokation fra listen over lokationer, der lagerfører et produkt, slettes lagerantallet på denne lokation.

Hvis du aktiverer Spor antal for et produkt, kan du spore produktantallet for alle de lokationer, hvor produktet lagerføres.

Fremgangsmåde:

Opfyld produkter på lokationer ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan ændre de lokationer, som har et produkt på lager, ved at bruge programmet til masseredigering på siden Lager.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager.
  2. Vælg den lokation, der lagerfører de produkter, du vil redigere. Produkter, der ikke lagerføres på en lokation, vises ikke på listen over lagerbeholdning for denne lokation.
  3. Markér de produktvarianter, du vil ændre.
  4. Klik på Masserediger.
  5. Klik på Kolonner i programmet til masseredigering, og tilføj felter for de lokationer, hvor du vil lagerføre produkterne.
  6. Opdater lagerantallet for hver enkelt produktvariant på de relevante lokationer.
  7. Klik på Gem.

Få mere at vide om masseredigering af lagerbeholdning.