Ombytning af en vare

Shopify POS-appen tillader dig at bytte en returneret vare ud med en ny vare. Hvis der er en prisforskel på de to varer, kan du opkræve eller betale forskellen under ombytningen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den ordre, som du vil oprette en ombytning eller returnering for.
  3. Tryk på Ombytning, vælg varen der byttes, og tryk derefter på Næste. Returnerede varer føjes til lageret for den tildelte lokation for din POS-enhed.
  4. Valgfrit: Klik på Vælg årsag for at se en liste over valgmuligheder, du kan vælge mellem til returneringen.

• Hvis du klikker på Næste efter siden med returneringsårsagen, vil du blive bedt om at acceptere en ukendt returneringsårsag. Du kan også føje en bemærkning til hver årsag.
    • Hvis du vælger Andet som returneringsårsag, skal du skrive en årsag. Returneringsårsager vises ikke for ordrer med ikke-klargjorte varer. Der er i stedet et tekstfelt til refusionsbemærkninger.
  5. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker at returnere en vare til din lagerbeholdning, skal du trykke på Genopfyld på denne lokation, deaktivere muligheden for genopfyldning og derefter trykke på Gem.

6. Tryk på Næste.

7. Vælg en vare fra den tilgængelige produktliste for at ombytte den returnerede vare.

8. Opdater antallet af den valgte vare, tilføj flere varer om nødvendigt, og klik på Næste.

9. Valgfrit: Tryk på muligheden Markér varen som opfyldt, for at gøre opmærksom på, at varen skal sendes til kunden på et senere tidspunkt. Der oprettes en ny ordre for varerne.

10. Tryk på Tilbagebetaling eller Opkræv for at gennemføre transaktionen i tilfælde af en resterende saldo. Tryk på Ombytning, hvis der ikke er en resterende saldo.

11. Tryk på Udført.