Sådan accepterer du kreditkort som betalingsmetode

Dine kunder kan betale for deres køb ved hjælp af et kreditkort. Dette afhænger dog af den hardware, du bruger i din butik, og de betalingsmetoder, du accepterer.

Kreditbetaling med brug af magnetstribe

Du kan understøtte kreditkortbetalinger med en understøttet kortlæser til magnetstribe.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv. Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.
  2. Kør kundens kreditkort igennem som vist på billedet på siden Shopify POS.
  3. Kunden godkender betalingen med sin underskrift eller pinkode, afhængigt af hans eller hendes korttype og din kortlæser.
  4. Valgfrit: Tryk på Udskriv kvittering.
  5. Tryk på Udført for at vende tilbage til produktsiden i Shopify POS.
  6. Valgfrit: Klik på Annuller ordre for at annullere ordren. Hvis en ordre kan annulleres, vises knappen Annuller ordre i op til 15 minutter, efter ordren er afgivet. Efter 15 minutter behandles transaktionerne, og beløbet registreres.

Kontaktløse betalinger og betalinger med chip

Hvis du bruger kortlæseren til kontaktløs og chip, kan du acceptere kontaktløse betalinger, herunder kontaktløse kreditkort, Android Pay og Apple Pay.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv. Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.
  2. Giv kunden mulighed for at indsætte sit kort eller betale kontaktløst. Transaktionen er gennemført, når Shopify POS viser en besked om, at betalingen er godkendt.

• Hvis kunden bruger en metode til kontaktløs betaling, skal han eller hun holde sit kreditkort eller kontaktløse enhed hen til kortlæseren (inden for 2,5 cm), indtil de fire grønne lamper er lyst op.
    • Hvis kunden bruger et kreditkort med chip, skal han eller hun indsætte kortet i kortlæseren og følge dens instruktioner.
  3. Valgfrit: Tryk på Udskriv kvittering.

4. Tryk på Udført for at vende tilbage til produktsiden i Shopify POS.

Ekstern kortlæser

Dine betalinger bliver behandlet af en ekstern betalingsudbyder. Du kan benytte en ekstern betalingsudbyder, hvis du ikke benytter Shopify Payments, eller hvis du befinder dit i et område, hvor Shopify Payments ikke er understøttet.

Hvis du vil bruge en ekstern kortterminal, skal du oprette en konto hos en betalingsbehandler, købe eller leje en terminal af denne og derefter oprette en tilpasset betalingstype i POS-appen. Da betalingen behandles eksternt, skal du markere ordren som betalt i Shopify POS-appen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv.
  2. Tryk på din tilpassede betalingstype på siden Vælg en betalingsmulighed.
  3. Tryk på den type kreditkort, der behandles.
  4. Sørg for at du har behandlet betalingen via din eksterne terminal, og tryk derefter på Markér som betalt.
  5. Send kunden en kvittering via sms eller mail, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til POS-startskærmen.

Manuel kreditkortbetaling

Hvis du ikke har en kortlæser, eller hvis du har problemer med at bruge din kortlæser, kan du indtaste kreditkortoplysninger manuelt, så du kan modtage betaling.

Bemærk: Hvis du indtaster kundens kreditkortoplysninger manuelt, er transaktionen en transaktion uden kort til stede, ligesom et onlinesalg. Transaktioner uden kort til stede bruger alle onlinekreditkortgebyret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv.
  2. Tryk på Kreditkort (manuel indtastning).
  3. Indtast kreditkortoplysningerne.
  4. Tryk på Debitering for at behandle betalingen.
  5. Valgfrit: Tryk på Udskriv kvittering.
  6. Tryk på Udført for at vende tilbage til POS-startskærmen.