Sådan accepterer du kreditkort som betalingsmetode

Dine kunder kan betale for deres køb ved hjælp af et kreditkort. Dette afhænger dog af den hardware, du bruger i din butik, og de betalingsmetoder, du accepterer.

Kreditbetaling med brug af magnetstribe

Du kan understøtte kreditkortbetalinger med en understøttet kortlæser til magnetstribe.

Fremgangsmåde:

Kontaktløse betalinger og betalinger med chip

Hvis du bruger kortlæseren til kontaktløs og chip eller kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe, kan du acceptere kontaktløse betalinger, herunder kontaktløse kreditkort, Android Pay og Apple Pay.

Fremgangsmåde:

Ekstern kortlæser

Disse betalinger bliver behandlet af en ekstern betalingsudbyder. Du kan benytte en ekstern betalingsudbyder, hvis du ikke benytter Shopify Payments, eller hvis du befinder dit i et område, hvor Shopify Payments ikke er understøttet.

Hvis du vil bruge en ekstern kortterminal, skal du oprette en konto hos en betalingsprocessor, købe eller leje en terminal af denne og derefter oprette en tilpasset betalingstype i POS-appen. Når du bruger terminalen til at acceptere en betaling, markerer Shopify POS ordren som betalt, mens den faktiske betaling behandles af din terminaludbyder, ikke af Shopify.

Fremgangsmåde:

Manuel kreditkortbetaling

Hvis du ikke har en kortlæser, eller hvis du har problemer med at bruge din kortlæser, kan du indtaste kreditkortoplysninger manuelt, så du kan modtage betaling.

Bemærk: Hvis du indtaster kundens kreditkortoplysninger manuelt, er transaktionen en transaktion uden kort til stede, ligesom et onlinesalg. Transaktioner uden kort til stede bruger alle onlinekreditkortgebyret.