Opret en QR-kode til POS-login

Inden du kan bruge Shopify POS-appen til behandling af salg, skal en POS-medarbejder normalt logge ind på appen med et administratorbrugernavn og en administratoradgangskode. Du kan dog generere en QR-kode, så POS-medarbejdere uden administrators legitimationsoplysninger kan åbne Shopify POS-appen og logge ind på en enkelt enhed på en specifik lokation med sin pinkode. Hvis du vil generere QR-koder, skal du have en rolle, der har alle administratortilladelserne.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Generer en QR-kode

Bekræft følgende, før du genererer en QR-kode:

• medarbejderen, som udelukkende har adgang til POS, har en POS-pinkode
  • lokationen har et POS Pro-abonnement

Fremgangsmåde:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i afsnittet SALGSKANALER i din Shopify-administrator.
  2. Vælg den lokation, som du vil generere koden for.
  3. Klik på Konfigurer login med QR-kode.
  4. Søg efter den medarbejder, som du vil sende koden til, under Send en mail med QR-kode. Klik derefter på Send en mail med QR-kode.
  5. Valgfrit: Klik på Generer ny QR-kode, hvis medarbejderen skal kunne logge ind på flere enheder på samme lokation, eller koden er udløbet. Oprettelse af nye koder påvirker ikke dine tidligere koder, og de vil stadig være gyldige.

Log ind ved hjælp af QR-kode

1. Tryk på Log ind med QR-kode på loginsiden til Shopify POS.
  2. Scan QR-koden med kameraet på din enhed.
  3. Valgfrit: Hvis du ikke kan scanne QR-koden, kan du trykke på Brug webadresse, angive webadressen og trykke på Næste.