Gavekort i Shopify POS-oversigt

Krav

Hvis du vil sælge og indløse digitale gavekort med Shopify POS, skal du have:

Hvis du vil sælge og indløse fysiske gavekort, skal du også aktivere indstillingen for udstedelse af digitale eller fysiske gavekort i Shopify POS-appen.

Fysiske gavekort

Fysiske gavekort er forhåndsudviklede plastikkort, der har forhåndstildelte koder, som du scanner på købstidspunktet.

Du kan vælge dit design og bestille tilpasningsbare fysiske gavekort i Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Salgskanaler, der understøtter gavekort

Kunder kan indløse deres gavekort på alle dine salgskanaler, der bruger Shopifys betalingsproces:

• Webshop
  • Køb-knap
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS