Opdatering af ordrer

På siden Ordrer kan du udstede en anden kvittering til en kunde eller få vist en bemærkning til en ordre. Siden Ordrer er kun tilgængelig i Shopify POS til iPad og Android. Den er ikke tilgængelig i Shopify POS til iPhone.

Udsted en kvittering igen

Sådan udsteder du en kvittering igen:

Føj en bemærkning til en ordre

Ordrebemærkninger vises på siden med ordreoplysninger, og de er nyttige, når der skal tilføjes flere oplysninger om en ordre. Der kan være følgende grunde til at føje en bemærkning til en ordre:

• Du har tilbagebetalt eller annulleret ordren.
  • Du har foretaget en ombytning af hele ordren eller en del af den.
  • Din kunde har nogle yderligere krav, som du vil registrere.

Sådan føjer du en bemærkning til en fuldført ordre: