Valg af en betalingsmetode

Når du er færdig med kundens indkøbskurv, kan du acceptere betaling via en række forskellige betalingsmetoder på siden Vælg betalingsmulighed. Du kan vælge, hvilke betalingsmetoder der vises på skærmen Vælg betalingsmulighed i indstillingerne for Shopify POS.

Hvis din kunde betaler med flere betalingsmetoder eller betaler i rater, kan kunden foretage en delvis betaling.

Valg af en betalingsmetode

Siden Vælg betalingsmulighed vises, når du trykke på Betaling eller Opkrævning på siden Indkøbskurv.

På siden Vælg betalingsmulighed kan du vælge en de betalingstyper, du har aktiveret.

Hvis du bruger Shopify POS på en iOS-enhed, kan du give kunden mulighed for at betale senere ved at trykke Markér som ikke betalt. Ordren behandles som en betaling på 0,00 og kan betales senere.

Hvis du accepterer kreditkort, og du ikke har forbindelse til din kortlæser, bliver du bedt om at følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse til den.