Bevægelser på berøringsskærmen

Få mere at vide om de bevægelser, du kan bruge med din berøringsskærm, og de forskellige knapper på berøringsskærmen, der er tilgængelige i Shopify POS-appen.

Brugerbevægelser

Beskrivelse af brugerbevælgelser for Shopify POS
Opdater Træk fingeren nedad på skærmen for at opdatere indholdet.
Stryg Træk fingeren hen over et område på siden for at udløse en ændring.
Tryk på Tryk med fingeren på en del af grænsefladen. Det er synonymt med udtrykket "klik på", når der henvises til håndholdte enheder.
Tryk og hold nede På siden med produkter og indkøbskurv skal du med fingeren trykke på et produkt i ca. tre sekunder for at få vist oplysninger om produktet.

Berøringsskærmens knapper

Funktioner for berøringsskærmens knapper
Ikon Funktion

Indkøbskurvens menubakke

Three hollow dots in an evenly-spaced, horizontal line

Udvider en undermenu, som indeholder yderligere valgmuligheder for den aktuelle side.

Søg

Line drawing of a magnifying glass

Giver dig mulighed for at indtaste en søgeforespørgsel og returnerer de matchende resultater. Kan vælges på siden med produkter og i indkøbskurven (kundespecifik) og på siden Ordrer.

Tilføj

Plus sign

Opretter et nyt produkt fra siden med produkter og indkøbskurv.

Tilbage

Arrow pointing left

Sender dig tilbage til den forrige side.

TIL/FRA

An on-off switch

Tryk på TIL/FRA-knappen for at aktivere eller deaktivere en funktion. Hvis knappen findes i venstre side, er funktionen deaktiveret. Findes den i højre side, er funktionen aktiveret.