Fejlfinding af Shopify POS-appen

Hvis du oplever problemer med Shopify POS-appen, kan du udføre fejlfinding ved at gennemføre nogle almindelige trin.

Shopify anbefaler, at du ikke sletter og geninstallerer Shopify POS-appen, hvis du oplever problemer. Hvis du sletter appen, vil du miste de applogfiler, vi bruger, når vi giver dig teknisk hjælp. Du mister også alle gemte data, som f.eks. terminalskift og gemte indkøbskurve.

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller nyere, som bruger iOS 15 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad mini Generation 4 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller med iPadOS 15 eller nyere
Android Telefon eller tablet med den officielle Android-version 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Den er ikke tilgængelig til stationære computere.

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke betaoperativsystemet. Af sikkerhedsmæssige hensyn understøttes Shopify POS ikke for operativsystemer, der er modificeret ved hjælp af "jailbreaking", "rooting" eller andre lignende teknikker. Vi opfordrer kraftigt alle brugere til at holde deres operativsystemer opdaterede, så dine data er beskyttet bedst muligt.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Sørg for, at din software er opdateret

Sørg for, at din enhed har de nyeste versioner af operativsystemet og Shopify POS-appen. Opdater din Shopify POS-app til den nyeste version for fortsat at kunne drage fordel af de nyeste funktioner, sikkerhedsopgraderinger og programrettelser.

Alle påkrævede opdateringer vises i Shopify POS-appen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Mere > Support i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Se enhedsoplysninger.
  3. Hvis der er en opdatering til iOS eller Shopify POS, som skal installeres, skal du trykke på Download seneste opdatering.

Aktivér automatiske opdateringer

Du kan aktivere automatiske softwareopdateringer og på den måde gøre det nemmere at holde din software helt opdateret. Når du aktiverer denne indstilling, downloades og installeres softwareopdateringer automatisk.

Fremgangsmåde:

Hvis du aktiverer indstillingen for automatiske opdateringer, gælder den for alle dine apps. Hvis du vil styre, hvilke apps der opdateres, eller hvornår apps opdateres, skal du ikke aktivere automatiske opdateringer. Du skal i stedet opdatere apps manuelt.

Tjek dine firewallindstillinger

Hvis du har aktiveret en firewall på dit netværk, kan den skabe konflikt med POS-funktionaliteten.

Føj domæner til din liste over tilladte

Hvis du føjer domæner til din liste over tilladte, sikrer det, at Shopify POS fungerer korrekt. Føj alle porte på alle værtsnavne for følgende domæner til din liste over tilladte i indstillingerne for din firewall:

• shopify.com
  • myshopify.com
  • shopifyapps.com
  • shopifycs.com
  • shopify.cdn
  • shopifysvc.com
  • stripe.com
  • bbpos.com
  • bugsnag.com
  • clients3.google.com
  • storage.googleapis.com
  • your store's custom domains

Det er vigtigt, at du føjer din butiks tilpassede domæner til listen over tilladte, da Shopify POS og apps ofte bruger dit tilpassede domænenavn til at oprette forbindelse til Shopify-tjenester.

Kontakt din netværksadministrator, hvis du har brug for hjælp til at føje disse domæner til din liste over tilladte.

Geografisk filtrering af IP-adresser

Opdateringsserverne findes over hele verden. Hvis din firewall filtrerer IP-adresser fra baseret på geografisk lokation, skal du deaktivere dette filter.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre dine firewallindstillinger, skal du kontakte din netværksadministrator.

Synkroniser igen Shopify POS med din Shopify-administrator

Shopify POS-appen bør automatisk synkroniseres, for at vise eventuelle ændringer, du foretager i din Shopify-administrator, når du åbner appen.

Hvis du foretager ændringer i Shopify-administratoren, som ikke vises i POS, kan du manuelt synkronisere POS med din administrator for at prøve at løse problemet.

Trin:

1. Tryk på Mere for at åbne POS-menuen, og tryk derefter på Forbindelse.
  2. Tryk på Datasynkronisering. Denne side viser synkroniseringsstatus for følgende butiksdata:

• Enhed
    • Lokationer
    • Produkter og lagerbeholdning
    • Medarbejdere
    • Indstillinger for butik
  3. Gør ét af følgende afhængigt af den viste synkroniseringsstatus:

• Tryk på Opdater alle for at synkronisere alle data.
    • Hvis du vil synkronisere specifikke butiksdata, skal du trykke på Opdater ud for de butiksdata, du manuelt vil synkronisere igen.

Du kan også tvinge appen til at synkronisere igen ved midlertidigt at forlade appen og åbne den igen eller ved at lukke appen og åbne den igen.

Tving Shopify POS-appen til at lukke

Hvis du finder du af, at Shopify POS-appen er langsom, ikke synkroniseres med Shopify-administratoren, eller at den nogle gange fryser, kan du prøve at tvinge appen til at lukke og derefter åbne den igen.

Fremgangsmåde:

Send en rapport fra Shopify POS-appen

Hvis du har forsøgt at udføre fejlfindingstrinnene ovenfor, og du stadig oplever problemer med ydeevnen i Shopify POS-appen, skal du sende en rapport fra appen og kontakte Shopify Support for at få teknisk hjælp.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Mere > Support i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Rapportér en fejl.
  3. I dialogboksen Rapportér en fejl skal du indtaste en beskrivelse af det problem, du oplever.
  4. Tryk på Send.

Din feedback og din enheds programlogs sendes til Shopify, så vi bedre kan hjælpe dig, når du kontakter Shopify Support.