Sådan konfigurer du Amazon-salgskanalen

Alle ordrer med dine produkter, som er afgivet på Amazon, synkroniseres automatisk med Shopify, når du har aktiveret Amazon-salgskanalen.

Hvis du vil bruge Amazon-salgskanalen, skal du have en Professional Seller Account i Amazon Seller Central. Amazon opkræver en månedlig abonnementssats og gebyrer pr. vare for salg. Hvis du har spørgsmål om salgsgebyrer, kan du kontakte Amazon Support.

Aktivér salgskanalen

Du kan tilføje Amazon-salgskanalen i App Store eller aktivere den direkte fra din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opret forbindelse til Amazon på siden Amazon-konto.

2. Følg instruktionerne for at tillade deling af oplysninger mellem dine Shopify- og Amazon Seller Central- konti. Du bliver omdirigeret til din Shopify-administrator, når du er færdig. Bekræft adgang for udviklere til Shopify i afsnittet User Permissions (Brugertilladelser) på din Amazon Seller Central-konto.

Kom godt i gang med at sælge på Amazon

Hvis du ikke har prøvet at sælge via Amazon før, skal du muligvis indstille valgmulighederne på din Amazon Seller Central-konto.

Du kan bruge Amazon-salgskanalen på tre forskellige måder:

• Hvis du sælger et produkt i en webshop i Shopify, der er identisk med ét, der allerede sælges på Amazon, men som ikke sælges af dig, kan du oprette et tilbud for det pågældende produkt. Det er den mest enkle måde at bruge Amazon-salgskanalen på.

• Du skal oprette et nyt opslag, hvis du vil sælge en unik produktvariant eller et brand, som du ejer, der ikke allerede findes i opslag på Amazon. Der oprettes automatisk et tilbud om at sælge dit produkt, når du opretter et opslag i Amazon-salgskanalen.

• Du kan knytte Shopify til dine eksisterende Amazon-opslag, hvis du allerede har opslag med de samme produkter både i Shopify og på Amazon.