Sådan administrerer du Amazon-opslag

Du kan se eller redigere dine Amazon-opslag og administrere lagerbeholdningen af dem på siden Opslag i din Shopify-administrator.

Se dine opslag

Du kan se dine aktuelle opslag på siden Opslag i din Shopify-administrator, herunder aktive, afventende og afviste opslag.

Når du har oprettet et opslag, sendes det til godkendelse hos Amazon. De fleste vellykkede opslag godkendes inden for et par timer. Hvis dit opslag godkendes, vises det på Amazon Marketplace. Du kan se, hvordan et opslag ser ud på Amazon, ved at klikke på Se opslag.

Du kan se alle opslag med fejl under fanen Fejl.

Rediger et opslag

Du kan ændre prisen for et Amazon-opslag, justere produktionstiden for en variant, tilføje eller fjerne varianter og justere lagerindstillingerne i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opslag.

2. Klik på opslaget i kolonnen Shopify-produkt for at åbne siden Rediger opslag.

3. Foretag eventuelle ændringer, og klik derefter på Udgiv.

Administrer lagerindstillinger

Kunder, der ser dine opslag og tilbud på Amazon, kan se det tilgængelige lagerantal for hver variant. Du kan bruge indstillingerne for lagersporing, som du har angivet for produktvarianten, til at synkronisere dit produktlager på Amazon. Du kan også manuelt administrere det lagerantal, du vil vise på Amazon.

Synkroniser lagerbeholdning med Amazon-salgskanalen

Hvis du vælger Brug Shopify-lagerindstillinger, synkroniseres produktlageret i Shopify automatisk med Amazon baseret på produktets lagerpolitik:

• Shopify sporer dette produkts lagerbeholdning – Shopify opdaterer automatisk dit Amazon-opslag, så det matcher produktets lagerbeholdning i Shopify, medmindre du tillader kunder at købe dette produkt, når det ikke er på lager. Hvis du tillader kunder at købe produktet, når det ikke er på lager, sættes lagerbeholdningen på Amazon automatisk til 100. Dette tal vises ikke i Shopify.

• Shopify sporer ikke dette produkts lagerbeholdning – Lagerbeholdningen på Amazon sættes automatisk til 100. Dette tal vises ikke i Shopify.

Amazon understøtter ikke produkter med et ubegrænset eller negativt lagerantal. Det betyder, at tallet 100 fungerer som en pladsholder for at sikre, at de pågældende opslag vises på Amazon. Lagerbeholdningen, der vises på Amazon, kan falde, i takt med at produkterne sælges, men skifter tilbage til 100 hvert 10. minut.

Du kan ændre lagerpolitikken for et produkt på siden med produktoplysninger.

Administrer lagerbeholdning manuelt

Du kan administrere lagerantallet, du vil gøre tilgængeligt på Amazon, manuelt. Lagerantallet, du angiver for Amazon, påvirker ikke din lagerbeholdning i Shopify. Når et produkt sælges på Amazon, falder antallet på Amazon og på siden med oplysninger om opslaget på Amazon-salgskanalen, men ikke i Shopify. Du kan når som helst kontrollere antallet og øge eller mindske antallet, der er til salg, af det pågældende produkt.

Fremgangsmåde:

1. Når du opretter eller redigerer et opslag, skal du sørge for, at du har valgt Administrer lagerbeholdning manuelt.

2. Angiv det Antal, der skal sælges på Amazon.

Slet et tilbud eller et opslag

Du kan midlertidigt standse salget af et produkt på Amazon, hvis du manuelt angiver lagerantallet til 0. Dette forhindrer Amazon-ordrer for dette produkt uden at slette opslaget. Sletning af opslag er en permanent handling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opslag.

2. Klik på opslaget i kolonnen Shopify-produkt for at åbne siden Rediger opslag.

3. Klik på Slet opslag.

4. Klik på Slet opslag i bekræftelsesfeltet for at slette opslaget permanent fra Amazon-salgskanalen og fra Amazon Seller Central.

Hvis du sletter et opslag eller et tilbud i Amazon Seller Central, vises en fejl i Amazon-salgskanaler på siden Opslag. Du kan slette opslaget i Amazon-salgskanalen for at fjerne denne fejl.

Fjern tilknytningen af et produkt

Hvis du vil fortsætte med at sælge et tilknyttet produkt på Amazon, men ikke længere vil synkronisere det med Shopify, kan du fjerne opslagets tilknytning til alle varianter. Du kan ikke fjerne tilknytningen af en enkelt variant ved hjælp af denne metode.

Du kan kun fjerne tilknytningen af produkter, som du oprindeligt har solgt på Amazon og efterfølgende knyttet til dine Shopify-produkter.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opslag.

2. Klik på opslaget i kolonnen Shopify-produkt for at åbne siden Rediger opslag.

3. Klik på Fjern tilknytningen af alle varianter:

4. Klik på Fjern tilknytningen af alle varianter i bekræftelsesfeltet for at stoppe synkroniseringen af produktet med Shopify. Dit produkt kan stadig sælges på Amazon.