Køb-knap

Bemærk: Fra den 2. marts 2020 vil Køb-knapper, der er oprettet før den 10. oktober 2016 ikke længere være understøttet. Hvis de stadig er aktive, skal du oprette dem på ny.

Køb-knapper hjælper dig med at føje dine produkter til dit eksterne website og dine blogopslag. De gør også det nemmere for dine kunder at købe produkterne, da de ikke behøver at gå til en separat side for at færdiggøre deres ordrer.

En Køb-knap er som en genvej til at købe et af dine produkter. Du kan placere Køb-knapper på dit website eller din blog uden for Shopify. Køb-knapperne kan vise produktbilleder, -beskrivelser og -priser, og de giver kunderne mulighed for at købe produkterne uden at forlade websitet. Hvis et produkts oplysninger opdateres i din Shopify-administrator, vises de på produktets Køb-knap.

Fen sælger f.eks. tøj og tilbehør til beskyttelse mod solen. De opretter en Køb-knap til deres bedst sælgende solhat. Fen skriver et blogopslag på WordPress om risikoen for solskoldning selv på en overskyet dag og føjer Køb-knappen til blogopslaget. Når nogen læser blogopslaget, kan vedkommende vælge at købe en solhat ved at klikke på Køb-knappen. Ordren gennemføres, uden at køberen behøver at forlade bloggen.

Du kan spore ordrer via Køb-knappen i din Shopify-administrator.

Du bruger salgskanalen Køb-knappen til at oprette Køb-knapper. Salgskanalen Køb-knappen er inkluderet i alle Shopify-abonnementer.

Du kan også bruge Køb-knap-kanalen til at oprette links til betaling, som du kan dele med kunder via en e-mailkampagne, en direkte besked eller et opslag på sociale medier.