Sådan opretter du en Køb-knap

Når du har tilføjet salgskanalen Køb-knappen i din Shopify-administrator, kan du oprette en Køb-knap for et produkt eller en kollektion.

Når du har oprettet en Køb-knap, skal du kopiere den automatisk genererede kode og derefter føje koden til den webside eller det blogopslag, hvor du vil have vist knappen. Du kan f.eks. føje Køb-knappen til din WordPress-blog eller dit Squarespace-website.

Udseendet af Køb-knappen kan ikke ændres, når du har integreret den på dit website. Hvis du vil ændre den, skal du oprette en ny knap i kanalen og erstatte den oprindelige kode med den nye kode.

Sådan tilpasser du Køb-knapper

Du kan tilpasse en Køb-knaps udseende og opførsel:

• dens farve
  • dens størrelse
  • dens skrifttype
  • den handling, der sker, når der klikkes på knappen
  • hvorvidt betalingsprocessen åbnes i et nyt browservindue

Når du tilpasser knappen, kan du se en forhåndsvisning af dine ændringer. Du kan afprøve Køb-knappens funktionsmåde ved at klikke på forhåndsvisningen.

Layouttype

Du kan vælge Køb-knappens layout.

Tilgængelige layouts for Køb-knapper
Basis Vælg dette layout, hvis du vil tilføje en Køb-knap uden et produktbillede. Det kan du f.eks. gøre, hvis dine produkttjenester allerede vises et andet sted online, og du bare vil tilføje knappen til at foretage købet.
Klassisk Vælg dette layout for at vise et produktbillede og en pris ud for Køb-knappen. Dette layout er nyttigt til en hurtig produktforhåndsvisning, f.eks. i et blogopslag.
Fuld visning Vælg dette layout for at vise et produktbillede, en pris og en beskrivelse ud for Køb-knappen. Dette layout emulerer en side med produktoplysninger i din webshop.

Handlinger med Køb-knappen

Når du opretter en Køb-knap, kan du vælge handlingen, der sker ved klik på knappen.

Bemærk! Hvis du har mere end én Køb-knap på en side, skal du konfigurere dem alle med den samme handling.

Hvis Køb-knappen er til en kollektion, gælder handlingen for alle produkter i kollektionen.

• Læg produkt i indkøbskurv lægger produktet i en indkøbskurv. Kunder kan fortsætte med at shoppe og lægge flere produkter i indkøbskurven.
  • Direkte til betaling fører kunden direkte til betalingsprocessen, hvor han eller hun kan købe produktet. Kunder kan ikke føje yderligere produkter til deres ordre.
  • Åbn produktoplysninger viser knappen Vis produkt. Når kunden klikker på knappen, kan han eller hun se beskrivelsen af produktet, vælge alle tilgængelige produktvarianter og lægge produktet i indkøbskurven. Hvis et produkt har flere produktbilleder, vises også disse.
    • Denne valgmulighed er ikke tilgængelig, når du vælger layoutet Fuld visning, fordi layoutet Fuld visning allerede viser alle produktoplysningerne.

Du kan også vælge, om betalingen skal åbnes i et nyt browservindue, eller om den skal åbnes på den samme fane som dit website. Standardfunktionen er, at betalingen åbnes i et nyt vindue.

Udseendet af Køb-knappen

• Knaptypografi omfatter form, farve og typografi for selve knapdelen af Køb-knappen.
  • Layout Du kan tilpasse indstillinger som f.eks. justering af knappen, billedstørrelse, knaptekst, skrifttype, farve og størrelse afhængigt af din valgte layouttype.
  • Indkøbskurv omfatter tekst- og farvemuligheder for den indlejrede indkøbskurv. Du kan også aktivere og tilpasse labels til feltet Ordrebemærkning. Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige instruktioner fra kunder om klargøring og levering af en ordre. Du kan sende beskeder til dine kunder fra feltet Yderligere oplysninger.

• Du kan kun ændre indstillingerne for indkøbskurven, hvis du har valgt Læg produkt i indkøbskurven eller Åbn produktoplysninger som knappens handling.
  • Detaljeret pop op omfatter indstillingerne for pop op-vinduet med produktoplysningerne. Du kan tilpasse knappens tekst, angive feltet med antal skal vises, farverne til baggrunde og labels, samt skrifttypen og skriftstørrelsen for disse labels. Du kan kun redigere disse indstillinger, hvis du har valgt Åbn produktoplysninger som knappens handling.

Opret en Køb-knap til et enkelt produkt

Du kan oprette en Køb-knap til et enkelt produkt. Køb-knappen kan indeholde ét eller alle af produktets varianter. Når du opretter Køb-knappen, skal du vælge en layouttype og tilpasse knappens farve, tekst og udseende samt den handling, der aktiveres, når en kunde klikker på den. Få mere at vide om tilpasning af Køb-knapper.

Inden du opretter en Køb-knap for et produkt, skal du have tilføjet produktet i din Shopify-administrator og gjort det tilgængeligt for salgskanalen Køb-knappen.

Fremgangsmåde:

Opret en Køb-knap til en kollektion

Når du opretter en Køb-knap til en kollektion, opretter du reelt set en knap til alle produkter i kollektionen.

Når du opretter Køb-knappen, skal du vælge en layouttype og tilpasse knappens farve, tekst og udseende samt den handling, der aktiveres, når en kunde klikker på den. Få mere at vide om tilpasning af Køb-knapper.

Inden du opretter en Køb-knap til en kollektion, skal du have: