Krav til berettigelse for Facebook Messenger

Der er knyttet nogle få krav til berettigelse til brug af salgskanalen Messenger:

• Du skal have en Shopify-webshop, og den må ikke være beskyttet med adgangskode. Få mere at vide om, hvordan du fjerner adgangskoden for din webshop.
  • Du skal have en Facebook-konto, der har rollen som administrator eller editor på en udgivet Facebook-side. Få mere at vide om Sideroller på Facebook. Få mere at vide om, hvordan du udgiver din Facebook-side.
  • Hvis du vil sende automatiserede ordreopdateringer, skal du sælge produkterne i en valuta, der understøttes af Facebook. Ellers kan kunder ikke tilvælge ordreopdateringer, men de kan købe dine produkter i chatsamtaler i Messenger i din webshop. Få mere at vide om de valutaer, som Facebook understøtter.