Sådan konfigurer du Facebook Messenger

Du kan føje Messenger-kanalen til Shopify, når du har bekræftet, at din butik er berettiget til den.

Tilføj Messenger-salgskanalen

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilknyt konto, og følg anvisningerne, når du har gennemgået servicevilkårene. Dette giver Shopify tilladelse til at se din offentlige profil, administrere dine sider og sende beskeder fra sider, du administrerer.

2. Vælg den Facebook-side, som du vil knytte til Messenger-kanalen i afsnittet Facebook-sid, og klik derefter på Tilknyt side.

Fjern Messenger-salgskanalen

Når du fjerner Messenger-kanalen, vil den widget, som kunderne ser på din betalingsside, også blive fjernet. Kunderne vil ikke længere modtage opdateringer fra dig.

Bemærk: Du kan fortsætte tidligere samtaler, hvis du tilføjer Messenger-kanalen med den samme Facebook-side som tidligere.

Fremgangsmåde:

1. Klik på papirkurvsikonet ud for Messenger.