Kundeoplevelse

Kunder kan starte samtaler med dig i Messenger ved hjælp af knappen Send os en besked i din webshop eller knappen Besked på din virksomheds Facebook-side. Kunder kan begynde at shoppe, når de starter en samtale med dig, ved at trykke på:

• knappen Kom godt i gang
  • menuknappen
  • knappen Fortsæt med at shoppe i beskeden med deres ordrebekræftelse.

Bemærk: Nogle gange kan du opleve, at knapperne i en Messenger-chatsamtale ikke virker eller at der vises en fejlmeddelelse, når du prøver at trykke på én af dem. Kunderne kan ikke se denne fejl, og knappen virker for dem. Messenger forhindrer dig i at bruge visse funktioner, men kunderne har adgang til alle funktioner.

Kollektionerne, du angiver som tilgængelige i Messenger-kanalen, kan ses af dine kunder i Messenger. Du kan holde styr på Messenger-ordrer via oversigten over salgskanaler i din Shopify-administrator.

Kom godt i gang

Når dine kunder indleder en samtale med dig, starter de med at få vist din velkomstside:

Oplysningerne, der vises her, stammer fra afsnittet Om på din virksomheds Facebook-side.

Når din kunde trykker på Kom godt i gang, kan han eller hun vælge Shop nu, Se website eller Få mere at vide:

Dine kunder kan også begynde at shoppe ved at trykke på knappen Menu i Messenger-appen eller ved at trykke på Fortsæt med at shoppe i beskeden med deres ordrebekræftelse:

Gennemse kollektioner

Dine kunder kan gennemse tilgængelige kollektioner, når de begynder at shoppe i Messenger:

:

Der vises op til 10 kollektioner. Når en kunde vælger en kollektion, får han eller hun vist de første 10 produkter, som kollektionen indeholder. Når en kunde trykker på Køb nu ..., kan han eller hun gennemføre sit køb med brug af betalingsprocessen i din butik.

Vælg produktmuligheder

Når dine kunder har fundet et produkt, kan de trykke på det for at læse beskrivelsen af det eller vælge en bestemt valgmulighed for det:

De kan vælge valgmuligheder for produkter, som f.eks. størrelse og farve, ved at bruge svar i Messenger:

Når dine kunder har valgt en bestemt valgmulighed, kan de købe den ved at trykke på knappen Køb nu ... i Messenger:

Dine kunder kan gennemføre deres køb direkte i Messenger via betalingsprocessen:

Del produkter

Dine kunder kan dele links til dine produkter med deres kontaktpersoner i Messenger. De kan trykke på Del, når de har valgt en bestemt valgmulighed for et produkt:

Messenger viser en liste med dine kunders kontaktpersoner, sorteret efter deres seneste samtaler. Dine kunder kan trykke på SEND ud for navnet på den kontaktperson, de vil dele dit produkt med.