Udgivelse af produkter på Facebook og Instagram fra Meta

Dine produkter begynder at synkronisere med Facebook, når du har opsat Facebook og Instagram fra Meta.Du kan vælge de produkter, du vil gøre tilgængelige for kanalen på produktsiden, eller ved at bruge programmet til masseredigering i Facebook og Instagram fra Meta.

Når du gør et produkt tilgængeligt for Facebook og Instagram fra Meta, bliver det tilgængeligt for alle de funktioner, du har opsat i Facebook og Instagram fra Meta. Da alle funktioner i Facebook og Instagram fra Meta deler det samme produktkatalog, kan du ikke gøre et produkt tilgængeligt for kun én af funktionerne i Facebook og Instagram fra Meta, hvis du har opsat flere funktioner. Hvis du f.eks. både har opsat Facebook Shop og shopping på Instagram i Facebook og Instagram fra Meta, og du gør et produkt tilgængeligt for Facebook og Instagram fra Meta, vil produktet både være tilgængeligt for Facebook Shop og shopping på Instagram.

Medmindre din butik er baseret i USA, synkroniseres kollektioner i Shopify ikke med Facebook. Hvis din butik ligger uden for USA, kan du oprette kollektioner til Facebook ved hjælp af dine tilgængelige produkter i din Facebook Handelsadministrator.

Produktkrav

Hvis du vil gøre et produkt tilgængeligt for Facebook, er der nogle krav, som det skal opfylde:

Gør dine produkter tilgængelige for Facebook og Instagram fra Meta

Klik på Facebook > Oversigt > Se produkter i din Shopify-administrator for at se de produkter, der er tilgængelige i Facebook og Instagram fra Meta.

Hvis du ikke har nogen produkter i din butik, skal du klikke på Tilføj produkt for at tilføje produkter i din butik.

Trin 1: Kontrollér produkttilgængelighed på Facebook og Instagram fra Meta

1. Kontrollér, at dine produkter er udgivet på Facebook og Instagram fra Meta på side Produkter.

2. Klik på Flere filtre.

3. Vælg Ikke tilgængeligt på Facebook i afsnittet Tilgængelighed.

4. Klik på Udført.

Trin 2: Gør dine produkter tilgængelige for Facebook og Instagram fra Meta

1. Hvis du vil gøre dine produkter tilgængelige på Facebook, skal du gøre et af følgende:

• Vælg alle de produkter, der vises, når du har anvendt filteret Ikke tilgængeligt på Facebook.
    • Vælg enkeltvis de produkter, du vil gøre tilgængelige.
  2. Klik på Flere handlinger > Tilføj tilgængelige kanaler....

3. Vælg Facebook i det nye dialogboksvindue.

4. Klik på Gør produkter tilgængelige.

Produktstatus – Facebook

Afsnittet Produktstatus på siden Oversigt viser status for de produkter, der er tilgængelige på Facebook og Instagram fra Meta, og indikerer om der er fejl. Klik på Se produkter for at få en liste over fejl. Brug de oplysning, der er angivet i kolonnen Problemer til at rette eventuelle problemer med et produkt.

Skjul produkter for Facebook og Instagram fra Meta

1. Gå til Produkter > Kollektioner i Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på det produkt, du vil skjule for Facebook.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed. på siden med produktoplysninger.

4. Fjern markeringen af Facebook i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler, og klik derefter på Udført.

5. Klik på Gem.

Rediger produktoplysninger

Ændringer af produktoplysningerne i Shopify synkroniseres automatisk med Facebook. Du kan ændre den måde, hvorpå et produkts billede, titel eller pris vises på Facebook, ved at redigere produktet i Shopify. Dine ændringer vises på Facebook, når dine produkter er synkroniseret, hvilket normalt tager et par minutter.

Se produkterne, der er delt med Facebook

Du kan se en liste over de produkter, som er tilgængelige for Facebook, samt eventuelle produktfejl, i afsnittet Produktstatus i afsnittet Facebook og Instagram fra Meta i din Shopify-administrator.

Løs fejl i forbindelse med publicering af produkter

Når du synkroniserer produkter efter opsætningen af betaling på Facebook og Instagram, kan du opleve fejl ved udgivelse af produkter. Hvis dine produkter mangler oplysninger, som Facebook har brug for, vil du se en advarsel i afsnittet Produkter på siden Oversigt i Facebook og Instagram fra Meta. Hvis et produkt har tilknyttede problemer, skal du løse disse fejl, før du kan prøve at synkronisere produktet med Facebook og Instagram fra Meta igen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på FacebookApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Vis produkter i afsnittet Produkter for at åbne programmet til masseredigering af produkter. Få mere at vide om, hvordan du bruger programmet til masseredigering af produkter.

5. Gennemgå eventuelle fejl ved publicering af produkter, og foretag de nødvendige ændringer af produktoplysningerne.

6. Klik på Gem.

Almindelige fejl ved publicering af produkter

Brug denne reference som en hjælp til at løse produktfejl, der forhindrer produkter i at blive synkroniseret med Facebook.

Almindelige fejl ved publicering af produkter og løsning af dem
Fejl Løsning
Tilføj et produktbillede Klik på pladsholderbilledet for at uploade eller vælge et billede til dit produkt.
Vælg en produktkategori Indtast en produktkategori i Google, der svarer til produktet. Nogle kategorier kræver også yderligere oplysninger, som f.eks. alder.
Ret fejl i produktvarianter Tilføj oplysninger for hver produktvariant, f.eks. variantens størrelse og farve.