Udgivelse af produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop

Du kan udgive produktkollektioner på Facebook, oprette specialkollektioner udelukkende til Facebook eller skjule individuelle produkter, så de ikke vises på Facebook, når du har konfigureret Facebook Shop, og Facebook har aktiveret afsnittet Shop på din Facebook-side.

De produkter, du gør tilgængelige for Facebook Shop i Shopify, vises i afsnittet Shop på din Facebook-side. Ændringer, du foretager af udgivne produkter, synkroniseres automatisk med Facebook. Sørg for at gennemgå Facebooks handelsaftale for shopejere, herunder Handelspolitikken, som indeholder oplysninger om, hvilke produkter der ikke må sælges på Facebook, inden du begynder at sælge på Facebook.

Bemærk: Selvom du kan se dine produkter i afsnittet Butik, inden Facebook har bekræftet dine oplysninger, vil kunderne ikke kunne se dine produkter, før installationsprocessen er fuldført.

Du kan også dele dine produkter på Facebook uden at sælge på Facebook.

Bemærk: Hvis afsnittet Butik ikke vises på din Facebook-side, skal du sørge for, at der ikke er nogen fejl på Facebook-siden Konto i Shopify, at din Facebook-side er blevet udgivet, og at din Facebook-side bruger skabelonen Shopping. Du skal muligvis aktivere afsnittet Butik på Facebook.

Produktkrav

Et produkt skal opfylde nogle krav for at blive vist på Facebook:

Gør dine produkter tilgængelige for Facebook Shop

Du kan se produkterne, som er tilgængelige for Facebook Shop, på siden Facebook Shop > Udgivelse i Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Hvis du ikke har nogen produkter i din butik, skal du klikke på Tilføj produkt for at føje produkter til din butik. Hvis du har produkter i din butik, men de ikke er tilgængelige for Facebook Shop, skal du klikke på Gør produkter tilgængelige for at gå til siden Produkter i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på det produkt, du vil have vist på din Facebook-side.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed på siden med produktoplysninger.

4. Markér Facebook Shop, og klik derefter på Udført i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler.

5. Klik på Gem.

Bemærk: Facebook formaterer produktbilleder, så de passer til et kvadrat. Dine produktbilleder bliver beskåret på Facebook, hvis de er i stående eller liggende format. Du kan beskære dine billeder til kvadrater, hvis du vil være sikker på, at de vises korrekt i Facebook.

Gør dine kollektioner tilgængelige for Facebook Shop

Du kan se kollektionerne, der er tilgængelige for Facebook Shop, på siden Facebook Shop > Udgivelse i din Shopify-administrator. Hvis du ikke har nogen kollektioner, kan du gøre kollektionen All products tilgængelig for Facebook Shop. Du kan også oprette en manuel kollektion, der er specifikt målrettet, så Facebook kan kontrollere, hvilke produkter vises på din Facebook-side.

Du må maksimalt have 50 tilgængelige kollektioner for Facebook Shop.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den kollektion, du vil vise på Facebook.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed på kollektionssiden.

4. Markér Facebook Shop, og klik derefter på Udført i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler.

5. Klik på Gem for at gemme ændringerne af kollektionen.

Gentag disse trin for alle andre kollektioner, som du vil vise på din Facebook-side. Det viste kollektionsbanner på Facebook viser de første 10 produkter i denne kollektion.

Status for udgivelse på Facebook

Du kan se en liste med fejl, der kan forhindre, at et produkt kan udgives på din Facebook-side på siden Udgivelse. Du kan bruge oplysningerne, der er angivet i kolonnen Problemer, til at løse eventuelle problemer med produktet, som du forsøger at udgive på din Facebook-side.

Skjul produkter og kollektioner for Facebook

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den kollektion eller det produkt, du vil skjule for Facebook.

3. Klik på Administrer i afsnittet Produkttilgængelighed på siden med kollektions- eller produktoplysninger.

4. Fjern markeringen af Facebook Shop, og klik derefter på Udført i dialogboksen Administrer tilgængelighed for salgskanaler.

5. Klik på Gem.

Du kan se skjulte produkter på siden Facebook Shop > Udgivelse i Shopify.

Skjulte kollektioner

Når du gør en kollektion tilgængelig for Facebook Shop, bruger Facebook den til at oprette et nyt produktkatalog til afsnittet Shop. Du kan stadig se et produkt på din Facebook-side, når du skjuler eller sletter det i Shopify. I dette tilfælde er produkterne i kollektionen kun synlige for ejeren af Facebook-siden, og kunderne kan ikke se dem. Du kan fjerne produkter fra produktkataloget ved at slette dem på Facebook.

Rediger produktoplysninger

Ændringer af produktoplysningerne i Shopify synkroniseres automatisk med Facebook. Du kan ændre den måde, hvorpå et produkts billede, titel eller pris vises på Facebook, ved at redigere produktet i Shopify. Dine ændringer vises på Facebook, når dine produkter er synkroniseret, hvilket normalt tager et par minutter.

Se produkterne, der er delt med Facebook

Du kan se en liste over produkter, der er tilgængelige for Facebook, samt eventuelle produktfejl i Facebook Shop > Udgivelse i Shopify.

1. Klik på Udgivelse.