Betingelser for Facebook Shop

Bemærk: Du kan ikke få adgang til den kommende funktion Facebook Shops via Facebook Shop-kanalen. Efter den 19. maj 2020 kan Facebook Shop ikke længere downloades fra Shopify App Store. Butikker, der har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge den, og den kan stadig installeres som en del af konfigurationen af Instagram-kanalen.

Du skal overholde visse betingelser, hvis du vil sælge produkter på Facebook fra en Facebook Shop:

• Din butik skal vise produkterne, der er til salg, i en valuta, der understøttes af Facebook. Få mere at vide om valg af en valuta i Shopify.
  • Du skal have en Facebook-side til din virksomhed. Facebook-siden skal bruge skabelonen Shopping.
  • Din Kunderettede e-mailadresse (som er angivet i Generelle indstillinger) skal være en gyldig e-mailadresse.

Bemærk: Facebooks handelspolitik og fællesskabsstandarder definerer reglerne for produkterne og indholdet, der kan vises på Facebook. Få mere at vide om produktkrav til Facebook.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis din Facebook-konto har en administrator- eller redigeringsrolle på en Facebook-side, kan du slå beskeder op, kommentere og sende beskeder som siden, uden at kunderne kan se personlige oplysninger. Få mere at vide om Sideroller på Facebook.

Understøttede valutaer i Facebook

Følgende valutaer understøttes af Facebook:

Valutaer, der understøttes af Facebook

AED – د. إ

ARS – $

AUD – A $

BDT – ৳

BGN – лв

BHD – .د.ب

BOB – Bs.

BRL – R $

CAD – $

CHF – Fr

CLP – $

CNY – ¥

COP – $

CRC – ₡

CZK – Kč

DKK – kr

EGP – E £

EUR – €

FBZ

GBP – £

GHS - ₵

GTQ – Q

HKD – HK $

HNL – L

HRK – kn

HUF – Ft

IDR – Rp

ILS - ₪

INR - ₹

ISK – kr

JOD - د.ا

JPY – ¥

KES – KSh

KRW – ₩

LTL - Lt

LVL - Ls

MOP – P

MXN – $

MYR – RM

MZN – MT

NIO – C$

NOK – kr

NZD – NZ $

PAB – B/.

PEN – S/.

PHP – ₱

PLN – zł

PYG – ₲

QAR – ر. ق

RON – L

RSD – Дин.

RUB – руб

SAR – ر. س

SEK – kr

SGD – S $

SKK – Sk

THB – ฿

TRY – TL

TWD – NT $

TZS – TSh

UAH - ₴

USD – $

UYU – U $

VEF – Bs

VND – ₫

XAF – CFA

XOF – CFA

ZAR – R