Shopping på Instagram

Du kan sælge dine produkter på Instagram ved hjælp af funktionen til shopping på Instagram, som findes i Facebook og Instagram fra Meta. Shopping på Instagram opretter en butik på din Instagram-profil og giver dig mulighed for at tagge produkter i dine opslag og historier. Dine kunder kan vælge Se butik på din Instagram-profil for at se alle dine produkter på Instagram. Dine kunder kan også klikke på opslag for at se et tagget produkt og derefter vælge Se på website for at foretage et køb i din webshop.

Hvis en kunde klikker på et produkt, der er angivet på Instagram, for at se det og foretage et køb, angives ordren som henvist af Instagram.

Hvis du vil bruge funktionen til shopping på Instagram, skal du befinde dig i et land eller område, der understøttes af Instagram, og dine produkter skal opfylde produktkravene for salg på Facebook og Instagram fra Meta.

Få mere at vide om, hvordan du kan føje dit produktkatalog til Instagram i Instagrams hjælp.

Sådan tagger du produkter

Du kan tagge produkter i dine Instagram-opslag og -historier. Kunder, som finder dine taggede produkter på Instagram, kan trykke på et link for at se og købe et produkt i din webshop.

Produkterne skal være tilgængelige i dit Facebook-katalog og i Shopify-webshoppen, før de kan tagges i et Instagram-opslag eller en story.

Tagging af dine produkter på Instagram

Når du er blevet godkendt i din Instagram-virksomhedsprofil og har tilføjet dit Facebook-produktkatalog, kan du tagge dine produkter i Instagram-opslag og -historier.

Du kan få mere at vide om at tagge produkter under Hvordan tagger jeg Instagram-produkter i opslag på Instagram?.

Tagging af dine produkter i Instagram-historier

Du kan tagge dine produkter i Instagram-historier ved hjælp af shoppingklistermærker. Du kan kun tagge produkter i historieopslag med billeder, ikke i videoer. Du kan få mere at vide om Instagram-historier under Historier i Instagrams hjælp.

Flytning eller sletning af tags på Instagram

Du kan flytte eller slette produkttags i Instagram. Du kan få mere at vide om at flytte eller slette produkttags i Hvordan flytter eller sletter jeg produkter, som jeg har tagget i Instagram? i Instagrams hjælp.

Sådan ændrer du beskrivelsen af dit produkt

Hvis du vil ændre beskrivelse, navn eller pris for et produkt, der vises i produkttag-oplysningerne, skal du redigere produktsiden i Shopify og udgive det opdaterede produkt på Facebook. Din produktbeskrivelse skal være den samme på Instagram og Shopify.

Hvis et produkt ikke er prissat korrekt på Instagram, skal du sørge for, at din pris og sammenligningspris er korrekte i Shopify. Du kan også kontrollere din Facebook Handelsadministrator for at sikre dig, at der ikke er nogen start- eller slutdato for salg af produktet.