Sådan konfigurerer du Instagram-salgskanalen

Bemærk: Hvis du vil bruge Instagram-salgskanalen, skal du befinde dig i et land, der understøttes af Instagram.

Instagram-salgskanalen forbinder produktet i Shopify med din virksomhedsprofil på Instagram. Inden du tilføjer kanalen, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside, og at du har føjet produkter til dit Facebook-katalog. Du kan oprette et produktkatalog i Facebook ved at konfigurere Facebook-butikken.

Tilføj Instagram-salgskanalen

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din Facebook-side for at godkende din Instagram-konto i salgskanalen.

Når du har tilføjet din virksomhedsprofil på Instagram, bliver din konto gennemgået af Instagram med henblik på adgang til funktionen. Shopify kan ikke aktivere funktionen til produkttagging for din butik. Når du er blevet godkendt, kan du se en meddelelse i din virksomhedsprofil på Instagram. Har du spørgsmål om din butiks kvalificering, kan du finde hjælp i Instagrams hjælp.

Administrer dit produktkatalog

Du kan tilføje dit produktkatalog fra siden Shopping, som findes i valgmulighederne for din virksomhedsprofil på Instagram.

Fremgangsmåde:

1. Åbn valgmulighederne for din virksomhedsprofil på Instagram, og gå derefter til afsnittet Indstillinger.
  2. Tryk på Shopping, og bekræft derefter din Facebook-konto.

Hvis du ikke kan se afsnittet Shopping, skal du trykke på Rediger profil og bekræfte, at du har tilknyttet din virksomhedsside på Facebook.

3. Vælg produktkataloget yourstore.myshopify.com.

4. Tryk på Udført.

Sådan ændrer du beskrivelsen af dit produkt

Hvis du vil ændre beskrivelse, navn eller pris for et produkt, der vises i produkttag-oplysningerne, skal du redigere produktopslaget i Shopify og udgive det opdaterede produkt i Facebook-butikken.

Bemærk: Din produktbeskrivelse skal være den samme på Instagram og Shopify.