Notifikationer

Din butik leveres med e-mailskabeloner, som du kan tilpasse med dit logo og din brandmarkeringsfarve. Du kan vælge at få e-mailnotifikationer sendt til dig, dine medarbejdere eller dine kunder, afhængigt af indstillingen for dine ordrenotifikationer.

Din butik omfatter også sms-notifikationer til ordrebekræftelse og opdateringer vedrørende levering. Du kan få mere at vide om, hvordan du aktiverer og konfigurerer disse opdateringer, i Sms-notifikationer.

Du kan se og opdatere din butiks notifikationsindstillinger på siden med indstillinger for Notifikationer i din Shopify-administrator.

Din butiks meddelelser fra den kunderettede e-mailadresse understøttes af alle store e-mailklienter, bl.a.:

• Apple Mail 8 og 9
  • Outlook 2007 og nyere
  • Thunderbird
  • iOS Mail til iPad og iPhone
  • Gmail på Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webapp)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com

Bemærk: Hvis dine kunder eller medarbejdere ikke modtager e-mailnotifikationer, skal du bede dem om at tjekke deres mapper med spam eller uønsket mail.