Meddelelser om nye ordrer

Du kan oprette og redigere e-mailnotifikationer, som giver dig eller en medarbejder besked, når en kunde afgiver en ordre. Du skal have tilladelsen Ordrer på din konto for at kunne redigere i ordrenotifikationer. Få mere at vide om medarbejdertilladelser.

Tilføj en modtager for nye ordrenotifikationer

Fremgangsmåde:

  1. Klik på Tilføj modtager i afsnittet Medarbejdernotifikationer om ordrer.

  2. På den første rulleliste skal du vælge e-mailadressen for meddelelsen blandt følgende muligheder:

- Vælg E-mailadresse, og angiv derefter en ny e-mailadresse, som du vil sende ordrenotifikationen til. - Vælg en medarbejder for at sende meddelelser til deres konto-e-mail.

  1. Hvis du vil oprette notifikationer for ordrer fra en bestemt POS-lokation eller fra internettet, skal du vælge en lokation på listen. Du kan vælge Alle for at oprette notifikationer for alle ordrer. Hvis du tilføjer notifikationer for mere end én bestemt placering, skal du oprette dem som separate ordrenotifikationer.

  2. Klik på Tilføj en ordrenotifikation.

Når du har oprettet en ny ordremeddelelse for en e-mailadresse, kan du afprøve den ved at klikke på Send testmeddelelse.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på Ny ordre for at åbne skabelonen i onlinekodeeditoren.

  2. Nederst i skabelonen, over {% endif %}, skal du tilføje:

  You can review details of this order in your shop admin at {{ shop.url }}/admin/orders/{{ id }}.
  1. Klik på Gem.

Find ordrenummeret eller id'et

Du kan finde ordrens id:

 Ordre {{ order_name }} 

Dette vil returnere noget, der ser nogenlunde sådan ud:

 Ordre #1001 

Medtag specielle instruktioner

Fremgangsmåde:

  1. I afsnittet "E-mailskabeloner" skal du klikke på Ny ordre.

  2. Nederst i e-mailskabelonen Ny ordre skal du tilføje følgende kode:

  {% unless note == blank %}
  Special instructions: {{ note }}
  {% endunless %}
  1. Klik på Gem.

Deaktiver en meddelelse

De fleste meddelelser om ordrer, levering og kundekonto sendes automatisk til kunder og kan ikke deaktiveres. Når du behandler en ordre, kan du deaktivere nogle få af meddelelserne for handlinger vedrørende den pågældende ordre:

  • Ordren er annulleret: Sendes automatisk til kunden, hvis deres ordre er annulleret
  • Tilbagebetaling af ordre: Sendes automatisk til kunden, hvis ordren tilbagebetales
  • Leveringsbekræftelse: Sendes automatisk til kunden, når ordren er behandlet
  • Opdatering vedrørende levering: Sendes automatisk til kunden, hvis trackingnummeret for kundens behandlede ordre opdateres
  • På vej til levering: Sendt automatisk, efter at ordrer med trackingoplysninger er sendt ud til levering. Meddelelsen er kun tilgængelig for forsendelser, som har trackingnummer fra FedEx, Canada Post, DHL, UPS eller USPS.
  • Leveret: Sendt automatisk, efter at ordrer med trackingoplysninger er blevet leveret. Meddelelsen er kun tilgængelig for forsendelser, som har et trackingnummer fra FedEx, Canada Post, DHL, UPS eller USPS.

Deaktiver meddelelsen Ordre annulleret

Når du annullerer en ordre, kan du deaktivere meddelelsen, så kunden ikke modtager en e-mailmeddelelse om annulleringen. Få mere at vide om annullering af ordrer.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil annullere på siden Ordrer.

  2. Klik på Flere handlinger, og vælg derefter Annuller ordre.

  3. Indtast oplysningerne for den annullerede ordre.

  4. Fjern markeringen af Send en meddelelse til kunden:

Dialogboksen Annuller ordre viser Send en meddelelse til kunden som ikke-markeret

  1. Klik på Annuller ordre.

Deaktiver meddelelsen Tilbagebetaling af ordre

Når du tilbagebetaler en ordre, kan du deaktivere meddelelsen, så kunden ikke modtager en e-mail om tilbagebetalingen. Få mere at vide om tilbagebetaling af ordrer.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil refundere på siden Ordrer.

  2. Klik på Tilbagebetal, og angiv derefter oplysningerne vedrørende tilbagebetalingen.

  3. Fjern markeringen af Send en meddelelse til kunden:

Dialogboksen Tilbagebetal betalinger viser Send en meddelelse til kunden som ikke-markeret

  1. Klik på Tilbagebetal.

Deaktiver meddelelsen Leveringsbekræftelse

Når du behandler en ordre, kan du deaktivere meddelelsen Leveringsbekræftelse , så kunden ikke modtager en e-mail med leveringsoplysningerne. Få mere at vide om ordrebehandling.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil behandle på siden Ordrer.

  2. Klik på Fortsæt.

  3. Indtast oplysningerne om ordrebehandlingen.

  4. Fjern markeringen af Send leveringsoplysninger til din kunde nu:

Send leveringsoplysninger til din kunde vises nu som ikke-markeret

  1. Fuldfør ordrebehandlingen.

Deaktiver meddelelsen Opdatering vedrørende levering

Når du tilføjer eller opdaterer trackingoplysninger for en ordre, der allerede er markeret som behandlet, kan du deaktivere meddelelsen Opdatering vedrørende levering, så kunden ikke modtager en e-mail om opdateringen. Få mere at vide om tilføjelse af trackingoplysninger.

Fremgangsmåde:

  1. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil opdatere på siden Ordrer.

  2. Klik på Mere i afsnittet Behandlinger, og vælg derefter Rediger tracking.

  3. Angiv de nye trackingoplysninger.

  4. Fjern markeringen af Send meddelelses-e-mail til kunden:

Dialogboksen Rediger tracking viser Send meddelelses-e-mail til kunden som ikke-markeret

  1. Klik på Gem.

Deaktiver meddelelserne Forsendelsen er ude til levering eller Forsendelsen er leveret

Du kan deaktivere notifikationer, så kunden ikke modtager en e-mail, når status for levering ændres til På vej til levering eller Leveret. Dette gælder kun for leveringer med et trackingnummer fra FedEx, Canada Post, DHL, UPS eller USPS.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Levering skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet for Forsendelsen er ude til levering eller Forsendelsen er leveret.

Slet en ordrenotifikation

Fremgangsmåde:

  1. Rul ned til afsnittet Ordrenotifikationer.

  2. Der er et lille papirkurvsikon ud for hver adresse i ordrenotifikationen:

Klik på papirkurven ved siden af den meddelelse, du vil slette.

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis