Føj en blog til din webshop

Du kan føje blogs til din webshop og derefter lave opslag til bloggen for at opdatere dine kunder om din virksomhed eller dine produkter. Blogopslag skaber trafik til dit website på flere forskellige måder:

• Gør din butiks SEO bedre.
  • Giver dig mulighed for at fortælle historier, der konverterer besøgende til kunder.
  • Skab større kundeengagement.

Tilføj en blog

Din webshop har en standardblog kaldet News. Du kan beholde denne blog, eller du kan oprette din egen med et tilpasset navn.

Trin:

1. Giv din blog en titel, og vælg, hvordan du vil administrere kommentarer.

2. Valgfri: Hvis du har oprettet en tilpasset skabelon til blogs, kan du vælge en skabelon. Vælg den skabelon, du vil bruge til din blog, i rullemenuen Skabelon. Alle opslag på bloggen vil bruge denne skabelon.

3. Klik på Gem blog.

Nu da du har oprettet din blog, kan du føje din blog til din hovednavigationsmenu.

Rediger et blognavn

Trin:

1. Klik på navnet på den blog, der skal redigeres.

2. Skriv det nye navn, du vil bruge til din blog, i feltet Titel på siden Rediger blog.

3. Klik på Gem.

Rediger søgemaskinelisten for en blog

Du kan redigere den tekst, der vises i søgemaskineresultaterne for en blog. Anvend en beskrivende titel og en beskrivelse, der kan hjælpe nye kunder med at finde din webshop og overbevise dem om, at de skal klikke på linket. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Du kan få en forhåndsvisning af din søgemaskineliste og foretage ændringer, der kan hjælpe nye kunder til at opdage din webshop.

Trin:

1. Klik på navnet på den blog, der skal redigeres.

2. Klik på Rediger SEO for website i afsnittet Eksempel på søgemaskinefortegnelse:

Rediger websitets SEO-knap

1. Indtast en beskrivende titel i feltet Sidetitel. Denne titel vises som et link i søgemaskinens resultater. Du kan indtaste op til 55 tegn i titlen.

Rediger SEO for sidens titel

1. Angiv en beskrivelse for hver søgemaskinefortegnelse. Sørg for at inkludere relevante søgeord for at hjælpe nye kunder med at finde dit link og inkludere dit firmanavn. Du kan indtaste op til 320 tegn i beskrivelsen.

Rediger metabeskrivelse

Bemærk: Sidetitel og metabeskrivelse har bestemte tegnbegrænsninger. Hvis du indtaster flere tegn end det tilladte, bliver din sidetitel og beskrivelse forkortet i søgeresultaterne. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

1. I afsnittet webadresse og handle kan du redigere webadressen. I de fleste tilfælde behøver du ikke at ændre webadressen. Hvis du foretager ændringer, skal du sørge for at konfigurere webadresse-omdirigeringer fra den gamle webadresse. Webadressen kan ikke indeholde mellemrum. Handles bruges i temadesign.

Rediger webadresse og handle

1. Klik på Gem.

Klik på knappen Gem

Ret webadressen for en blog

Du kan ændre webadressen for din blog i afsnittet Eksempel på søgemaskinefortegnelse på siden Rediger blog. Når du opretter en blog, generes der automatisk en webadresse og en handle. Du kan eventuelt ændre eller afkorte webadressen, men i de fleste tilfælde kan du bevare standardadressen.

Sådan ændrer du en blogs webadresse:

1. Klik på Rediger SEO for website på siden Rediger blog for at åbne Eksempel på søgemaskinefortegnelse:

Shopify – rediger blog-SEO

2. Rediger feltet Webadresse og handle i Eksempel på søgemaskinefortegnelse.

3. Hvis du ønsker, at bloggens gamle webadresser skal omdirigere kunder til nye webadresser, skal du beholde markeringerne af valgmuligheder for omdirigering.

4. Klik på Gem.

Du kan indsætte et link i din webshopnavigation til en blog, der hostes på en tredjepartsplatform, f.eks. WordPress, Tumblr og Blogger. Linket kan vises i din hovednavigation eller i en menu, alt efter hvad du vælger. Du kan konfigurere menuer og links i området Navigation i Shopify.

Trin:

1. Klik på navnet på den menu, linket skal føjes til.

2. Klik på Tilføj menupunkt, eller vælg et eksisterende menupunkt, der skal redigeres.

3. Skriv navnet på linket, f.eks. Blog, i feltet Navn.

4. Indsæt linket til din blok i feltet Link.

5. Klik på menuen Gem.