Administration af kommentarer til blogopslag

Kommentarer kan fungere som et sted med samtaler om din virksomhed og dine produkter. Du kan tillade kunder at kommentere dine blogopslag, deaktivere kommentarer eller tillade kommentarer, der afventer ændring.

Bemærk: Før du kan aktivere kommentarer til en blog, skal du som minimum udgive ét opslag i den.

Tillad eller deaktiver kommentarer i en blog

Når du opretter en ny blog, er kommentarer som standard deaktiveret. Der er tre valgmuligheder til indstillinger for kommentarer:

• Kommentarer er deaktiveret: Besøgende til din blog kan ikke skrive kommentarer til opslag.

• Kommentarer er tilladt, afventer ændring: Besøgende på bloggen kan skrive kommentarer, men du skal gennemgå kommentarerne, før de vises på din blog.

• Kommentarer er tilladt og udgives automatisk: Besøgende på din blog kan skrive kommentarer, og disse kommentarer vises automatisk på din blog, uden at du gennemgår dem.

Sådan administreres indstillinger for kommentarer:

1. Klik på navnet på den blog, du vil redigere.

2. Vælg den ønskede indstilling i afsnittet Kommentarer, og klik derefter på Gem.

Godkend eller slet kommentarer

Hvis du vælger at tillade kommentarer, der afventer ændring, skal du godkende alle kommentarer, før de udgives på din blog. Du kan også godkende eller slette flere kommentarer ved hjælp af en massehandling.

Trin:

1. Klik på Godkend i afsnittet Kommentar for at udgive kommentaren på din blog, eller klik på papirkurven for at slette kommentaren.

Fjern spamkommentarer

Shopify tjekker, om der er tegn på spam i alle blogkommentarer og markerer dem. Markerede kommentarer vises ikke på din blog, men kan ses i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Hvis en spamkommentar ikke er markeret, skal du klikke på Spam for at markere den.

2. Klik på papirkurven ved siden af en kommentar, der er markeret som Spam, for at slette kommentaren.

Bemærk: Hvis en kommentar ved en fejl markeres som spam, kan du klikke på Ikke spam ud for den. Det fjerner markeringen og sender en notifikation til Shopify med det formål at forbedre spamfiltrene.