Avanceret udgivelse

Du kan gøre det nemt at administrere din blog ved at bruge Shopify-værktøjer til følgende:

• Opret en tilpasset skabelon som særlig stil til en blog eller et individuelt opslag.
  • Angive en bestemt udgivelsesdato for opslag.
  • Udgive eller annullere udgivelse af flere opslag samtidigt ved hjælp af en massehandling.
  • Invitere kunder til at abonnere på din blog, så de kan se dine opdateringer.

Opret en ny blogskabelon

Du kan oprette en skabelon for at tilpasse layoutet for alle opslag i en blog. Du kan for eksempel oprette en skabelon til en blog, som skal indeholde en masse billeder på opslagene, og en skabelon, der bruges til alle opslag. Når du opretter tilpassede blogskabeloner, kræver det nogen viden om kodning.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj en ny skabelon under Skabeloner.

2. Vælg muligheden blog i rullemenuen, og navngiv derefter din skabelon.

3. Klik på Opret skabelon.

4. Brug onlinekodeeditoren til at foretage ændringer af skabelonen for at tilpasse stilen i blogopslagene.

5. Klik på Gem.

Anvend en skabelon til en blog

Når du har oprettet mindst én ny blogskabelon, kan du anvende en skabelon på en blog. Alle opslagene i bloggen vises i henhold til den skabelon, du har angivet. Det kan være nyttigt at bruge blogskabeloner, når du vil have, at opslagene skal ligne hinanden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på den blog, du vil redigere.

2. Vælg en skabelon i rullemenuen Skabelon.

3. Klik på Gem.

Opret en skabelon til blogopslag

Du kan oprette en skabelon for at tilpasse layoutet for individuelle blogopslag. Du kan for eksempel oprette en skabelon til opslag, der skal indeholde mange billeder, men som du kun vil bruge til nogle af opslagene i en blog. Når du opretter tilpassede blogskabeloner, kræver det nogen viden om kodning.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj en ny skabelon under Skabeloner.

2. Vælg muligheden artikel i rullemenuen, og navngiv derefter din skabelon.

3. Klik på Opret skabelon.

4. Brug onlinekodeeditoren til at foretage ændringer af skabelonen for at tilpasse stilen i blogopslagene.

5. Klik på Gem.

Anvend en skabelon på et blogopslag

Når du har oprettet mindst én ny skabelon, kan du anvende en skabelon på et individuelt opslag. Kun de opslag, som har skabelonen tilknyttet, vises i henhold til den skabelon, du har angivet. Det kan være praktisk at bruge skabeloner som en hurtig måde at få blogopslag til at se ud på en bestemt måde, men ikke vil bruge til alle bloggens opslag.

Fremgangsmåde:

1. Klik på det blogopslag, du vil redigere.

2. Vælg en skabelon i rullemenuen Skabelon.

3. Klik på Gem.

Angiv en specifik udgivelsesdato for et blogopslag

Du kan angive en bestemt udgivelsesdato for din blog. Du kan f.eks. angive, at et opslag skal udgives inden lanceringen af et nyt produkt. Du kan også tilbagedatere et opslag. Få mere at vide om fremtidig udgivelse.

Fremgangsmåde:

1. Klik på det opslag, du vil udgive på en bestemt dato, på siden Blogopslag.

2. Klik på Angiv en specifik udgivelsesdato:

Shopify – blog, angiv udgivelsesdato

3. Vælg dato og klokkeslæt for udgivelse af opslaget.

4. Klik på Gem.

Udgiv blogopslag samtidigt

Du kan bruge en massehandling til at udgive flere blogopslag samtidigt og gøre dem synlige i din webshop.

Fremgangsmåde:

1. Markér de blogopslag, du vil udgive, på siden Blogopslag.

2. Klik på Handlinger:

Shopify – massehandlinger, udgivelse

3. Vælg Udgiv valgte blogopslag:

Shopify –- masseudgivelse

Annuller samtidig udgivelse af blogopslag

Du kan bruge en massehandling til at annullere udgivelse af flere blogopslag samtidigt og skjule dem for din webshop. Dette sletter ikke blogopslagene fra Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Markér de blogopslag, du vil annullere udgivelse af, på siden Blogopslag.

2. Klik på Handlinger:

Shopify – annuller udgivelse af flere samtidigt

3. Vælg Annuller udgivelse af valgte blogopslag:

Shopify – blog, annuller udgivelse af flere samtidigt

Inviter kunder til at abonnere på din blog

Shopify genererer automatisk et RSS-feed for hver blog, du opretter, så kunder kan abonnere på det og modtage meddelelser, når du laver et nyt opslag. Feedets webadresse er webadressen for blogsiden med .atom vedhæftet. For eksempel http://store.myshopify.com/blogs/blogname.atom. Kunder, der vil abonnere på din blog, kan indsætte feedets webadresse i en feed-læser.

Du kan medtage feedets webadresse i et blogopslag for at invitere kunder til at abonnere på din blog.

Fremgangsmåde:

1. Klik på navnet på det blogopslag, hvor du vil tilføje feed-navnet for bloggen.

2. Skriv teksten med feed-navnet i feltet Indhold, for eksempel Subscribe to this blog's RSS feed using http://store.myshopify.com/blogs/blogname.atom.

3. Klik på Gem.

Tillad kunder at abonnere på dit blogfeed med FeedBurner

Du kan integrere din blog med FeedBurner. FeedBurner er en tredjepartstjeneste, som leverer et feed med dit blogindhold til kunder, der abonnerer.