Tilføjelse og fjernelse af dynamiske betalingsknapper

Du kan tilføje eller fjerne dynamiske betalingsknapper i en hvilken som helst del af din webshop, der har knappen Læg i indkøbskurv.

Før du tilføjer dynamiske betalingsknapper, skal du sikre dig, at de er kompatible med din webshop.

Bemærk: Dynamiske betalingsknapper er tilgængelige i alle aktuelle versioner af temaerne i Shopify Theme Store. Hvis du bruger en ældre version af et tema, skal du opdatere temaet eller redigere din temakode, så du kan tilføje dynamiske betalingsknapper.

Tilføj eller fjern dynamiske betalingsknapper på produktsider

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

3. Klik på Produktsider i værktøjslinjen til venstre.

4. Markér eller fjern markeringen af Vis dynamisk betalingsknap.

5. Klik på Gem.

Får du ikke vist indstillingen for Vis dynamisk betalingsknap, skal du opdatere dit tema eller redigere din temakode.

Tilføj eller fjern dynamiske betalingsknapper på din startside

Hvis din startside har et afsnit med fremhævede produkter med en Læg i indkøbskurv-knap, kan du tilføje eller fjerne dynamiske betalingsknapper i det pågældende afsnit.

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Tilføj afsnit i værktøjslinjen til venstre.

3. Klik på Udvalgt produkt > Tilføj.

4. Indtast dine produktoplysninger, og markér eller fjern markeringen af Vis dynamisk betalingsknap.

5. Klik på Gem.

Får du ikke vist indstillingen for Vis dynamisk betalingsknap, skal du opdatere dit tema eller redigere din temakode.

Føj dynamiske betalingsknapper til udvalgte produkter

Hvis du vil føje dynamiske betalingsknapper til visse produktsider men ikke til andre, skal du oprette en alternativ skabelon. En alternativ skabelon er en duplikeret temakode, som du kan redigere, uden at det påvirker originalen. Du kan føje dynamiske betalingsknapper til din alternative skabelon og derefter udelukkende bruge denne skabelon til et udvalg af produkter.

Vil du oprette en alternativ produktskabelon, kan du se Opret alternative skabeloner.

Når du har oprettet en alternativ produktskabelon, og tildelt den til et produkt, skal du aktivere dynamiske betalingsknapper for dette produkt.

Trin:

1. Find det tema, du oprettede en alternativ skabelon til, og klik på Tilpas.
  2. I temaeditoren skal du gå til produktsiden for et produkt, til hvilket du har tildelt den alternative skabelon.
  3. Klik på Produktsider i værktøjslinjen til venstre.
  4. Klik på Vis dynamisk betalingsknap.
  5. Klik på Gem. Ændringerne anvendes til alle de produkter, som den alternative skabelon bruges til.