Tilpasning af dynamiske betalingsknapper

Du kan tilpasse farverne og skrifttypen på dine dynamiske betalingsknapper uden branding, så de passer til din webshop. Det er ikke muligt at tilpasse de versioner af knapperne, der har branding.

Før du tilpasser dine dynamiske betalingsknapper, skal du sikre dig, at du får føjet dem til din webshop.

Tilpas farven på dine dynamiske betalingsknapper

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. Rediger indstillingen for baggrundsfarve og indstillingen for tekstfarve for den dynamiske betalingsknap. De specifikke indstillinger varierer fra tema til tema.

5. Klik på Gem.

Tilpas skrifttypen på dine dynamiske betalingsknapper

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. Rediger typografiindstillingen for teksten på den dynamiske betalingsknap. Den specifikke indstilling varierer fra tema til tema.