Sikkerhedskopier og duplikering

Du kan eksportere CSV-filer fra din Shopify-administrator for at sikkerhedskopiere oplysningerne om din butik. Du kan kombinere disse CSV-filer med andre data (f.eks. en kopi af dit tema) for at oprette en sikkerhedskopi eller dublet af din butik.

Bemærk: Hvis du prøver at duplikere en butik som del af en ændring af ejerskabet af butikken, bør du eventuelt overveje andre muligheder. Du kan også overføre ejerskabet af din Shopify-konto.

Brug af CSV-filer til at sikkerhedskopiere butiksoplysninger

Du kan eksportere CSV-filer tilbage til følgende typer butiksoplysninger:

Du kan også sikkerhedskopiere din webshops tema ved at downloade det fra din Shopify-administrator.

Dupliker en butik

Når du duplikerer en butik, kan du overføre visse typer butiksoplysninger ved hjælp af CSV-filer, men andre typer oplysninger skal indtastes manuelt i din Shopify-administrator.

Der er en række begrænsninger for overførsel af butiksoplysninger:

• Du kan ikke importere trafikdata om dine besøgende, fordi du nu sporer et nyt .myshopify.com-domæne.
  • Ordrer kan ikke importeres til en butik via Shopify-administratoren, men de kan importeres via Shopify API. Dette understøttes ikke af Shopify. Du kan ansætte en Shopify-partner til at få hjælp med at importere ordrer til den nye butik.
  • Rabatkoder kan ikke overføres.
  • Udstedte gavekort kan ikke overføres (gavekortprodukter overføres ved hjælp af produktets CSV-fil).
  • Dine gemte tilpassede rapporter kan ikke overføres.
  • Trafikdata over besøgende kan ikke overføres.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på begge butikker som butiksejer.
  2. Sørg for, at den nye butik har samme abonnementsordning som den oprindelige butik.
  3. Vælg det samme tema i den nye butik, eller upload en temafil fra din computer.
  4. Eksportér CSV-filer tilbage til følgende typer butiksoplysninger:

5. Klargør dine produktmedier til eksport.

6. Importér CSV-filerne for dine produkter og kunder på én af følgende måder:

• Fra siderne Produkter og Kunder i Shopify-administratoren.
    • Sådan bruger du appen Import Store. Du kan importere dine CSV-filer sammen ved hjælp af appen Import Store.
  7. Hvis du ikke har oprettet kollektioner ved at føje en kolonne til produktets CSV-fil, kan du oprette dem manuelt i den nye butik.

8. Installer dine apps igen.

9. Konfigurer igen dine indstillinger manuelt, f.eks. skatter og afgifter, levering, betalingsproces og betalinger.

10. Valgfrit: Kopiér og indsæt dine blogopslag og sider i din webshop.

11. Valgfrit: Genopbyg din navigation i webshoppen.

Bemærk: Du kan føje en kollektionskolonne til CSV-filen med dine produkter for at sikkerhedskopiere oplysninger om dine kollektioner.

Oprettelse af en sikkerhedskopi af butikken ved hjælp af en app

Hvis du vil oprette en sikkerhedskopi af dine butiksoplysninger, kan du bruge en app fra Shopify App Store.